Öt nőt dug Harry herceg

harry_herceg_chelsy_davyÖt nővel tart fenn egyszerre kapcsolatot Harry herceg (25). A brit trónörökös, Károly ifjabbik gyermeke hivatalos menyasszonya, Chelsy Davy (25) mellett egy pincérnőt, egy tévériportert, Chelsy egyik barátnőjét és egy kétgyermekes anyát is készenlétben tart arra az esetre, ha a nagymama, II. Erzsébet által is jóváhagyott barátnő hazautazna Dél-Afrikába, hosszú napokra szexmentes létre kárhoztatva a kis herceget. Harry nagy természete nem újdonság a briteknek, de a Mail on Sundayben megszellőztetett hárem már náluk is kiverte a biztosítékot.
– Harry már 17 évesen bebizonyította, hogy nem lesz olyan halvérű, mint a tisztelt bátyja, Vilmos, a jövendő király, a brit önuralom és higgadtság jelképe – mondta az egyik brit lap udvari tudósítója.
– Ő már akkor nagykanállal falta az életet, éjszakai bárokban ismerkedett, s szinte minden este más lánnyal tért haza.
Egyik háremhölgyét is kedvenc bárjában, a nagy hírű londoni Boujis-ban ismerte meg, Christiane Mouttet felszolgáló volt az exkluzív klubban.
De ugyanúgy Chelsy tudtával és jobb híján beleegyezésével tart fenn titkos viszonyt Harry Natalie Pinkhammel, a jó nevű tévés műsorvezetővel, akivel 2001-ben ismerkedett meg, udvari források szerint az utóbbi időben egyre többször tűnik fel a herceg lakhelyén, a Clarence Houseban, ahol Harryvel tölti az éjszakát.
Akárcsak Astrid Harbord, aki ráadásul Chelsy barátnője, s maga ajánlkozott a hercegnek, hogy társasága lesz, amíg a hivatalos barátnő Afrikában van, ahol idén végez az egyetemen. A hárem legbizarrabb tagja a milliárdos Catherine Davis, aki 13 évvel idősebb a hercegnél, férjezett, két gyermek anyja.

Vélemény, hozzászólás?