Palácsik Tímea véresen menekült Damutól

A társasházban az ipari kamerák rögzítették, hogy Tímea belépett Roland lakásába, és onnan csúnyán összeverve, vérző arccal, sírva távozott. Ez a felvétel lehet a leginkább perdöntő bizonyíték az ügyben, s ezt érzik a rendőrök is, hiszen bizonyítékként le is foglalták. A portaszolgálatnál kért taxit, majd otthonról mentőt hívott.
Már dolgozik, bár kerüli az embereket és a történtekről sem tud még beszélni Palácsik Tímea, Damu Roland volt barátnője. A lány feljelentette egykori szerelmét, mert állítása szerint a színész megverte és megerőszakolta őt egy héttel ezelőtt a férfi lakásában. A lány a ház portájáról hívott taxit, elmenekült, de egy barátja később kihívta hozzá a mentőket.
A TV2 azonnali hatállyal kirúgta a színészt a történtek után, aki évek óta állandó szereplője volt a Jóban Rosszban című napi kórházsorozatnak. Damu Rolandot a történtek után a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Tímea az eset óta nem nyilatkozott. Amikor a Blikk munkatársa találkozott vele, látszott az arcán, hogy jó pár álmatlan éjszakát okozott neki volt vőlegénye. Nem mosolygott és megviseltnek tűnt, de Timi szerencsés, hiszen nemcsak a családja, hanem munkahelyén a kollégái is védelmezik és támogatják mindenben.
– Nem tudok a történtekről beszélni. Megviselt. Kérek mindenkit, adjanak nekem időt. Félek, hogy mit hoz a jövő. Bár talán most biztonságban vagyok… – mondta elcsukló hangon két napja Tímea.
Tímea bezárkózott, nem akar kapcsolatba lépni senkivel, sőt még az embereket is kerüli.
– Alig tudunk róla valamit. Nem mond semmit és nem is akar válaszolni semmire. Rengetegen próbálunk kapcsolatba lépni vele, de nem válaszol, pedig vannak, akik az interneten is próbálkoznak. Mellette akarunk lenni, ám nem hagyja. Félünk, nem lesz ennek jó vége – mondta az egyik, neve elhallgatását kérő barátnője.
Tímea édesapja és nagymamája egyelőre nyugodt, hiszen Damu a börtönben van. Úgy vélik, nem is szabadna kiengedni onnan. – Az egész család félti Timit, mert ő egy törékeny, gyenge nő. Damuból pedig mindent kinézünk. Büszke vagyok az unokámra, mert a körülményekhez képest jól tartja magát, pedig lelkileg óriási törést okozott neki Damu, ami valószínűleg élete végéig elkíséri őt – mondta Tímea nagymamája.
Arra az estére azonban úgy tűnik, mindketten másként emlékeznek: információink szerint ugyanis Damu Roland azt állította a rendőrségen, hogy ők csak dulakodtak Palácsik Tímeával. A vita hevében pedig mindketten megsérültek, így rajta is vannak külsérelmi nyomok. Azt azonban tagadta, hogy volt barátnőjét nagy erővel megütötte volna, csakúgy mint azt, hogy szexre kényszerítette volna a lányt.
Megkérdeztük minderről Damu Roland ügy védjét is, aki az információkat nem kívánta kommentálni. – Várhatóan 10 napon belül elbírálják a fellebbezésünket, amelyben az elő zetes letartóztatását kifogásoltuk. Álláspontunk szerint megalapozatlan, hogy védencem meghiúsítaná az eljárást – magyarázta Szigethy György, Damu Roland ügyvédje, aki hozzátette, szó sincs arról, hogy feljelentenék Tímeát.
Előzmények a nemi erőszak ügyben: Két barátnője van Damu Rolandnak – Őrizetbe vették Damu Rolandot – Damu megverte és megerőszakolta a csajt – Damu Roland és kedvese Palácsik Tímea meztelenül a hírnévért

Vélemény, hozzászólás?