Pinára vetkőzött a muszlim bombatestű színésznő

Jókora botrányt okozott Sila Sahin, török színésznő, aki eddig példásan élte a muszlim nők életét. Most azonban sokkolta családját: a német nyuszis magazinban pucéran pózol.
Sila ünnepelt színésznő Németországban, egy televíziós szappanopera főszereplője, és sok rajongóját éppen annak köszönheti, hogy mindig büszke volt török származására és muszlim vallására. Legújabb húzása miatt azonban sokan elfordulhatnak tőle, hiszen meztelenre vetkőzött a német Playboyban. Sila magára haragította muszlim vallású imádóit, és a családját is.

– Azért tettem mindezt, mert végre szabad akartam lenni. Ezek a fotók csakis azért készültek, hogy megszabadulhassak az elvárásoktól – árulta el a szépség, akivel édesanyja minden kapcsolatot megszakított. – Anyám még mindig mérges, de rosszabb a helyzet a nagyszüleimnél, és az unokatestvéreimnél, akik most is Törökországban élnek.
Gyűlölnek, megtagadnak a fotók miatt – tette hozzá a színésznő, aki üzent azoknak a sorstársainak, akiknek még mindig a régi elvárások szerint kell élniük mindennapjaikat. – Meg akartam mutatni, hogy a fiatal török nők választhatnak, hogyan élnek. A szabályok pedig azért vannak, hogy áthágjuk őket – közölte Sila.

Vélemény, hozzászólás?