Pornós Vera telibenyomott vigyorral venné át a pornó Oscart

A csaj nem kis önértékelési gondokkal küzd, az egója is a plafonon. Sebaj arra jó lesz a kis ribanc hogy szétkúrják. Orvosának köszönheti, hogy felállt a padlóról a pornóforgatása utáni rossz lelkiállapotából Kertész VV Vera – mondta el a Borsnak. Ahogy korábban elmondta, nem volt pénze, ezért kényszerült rá, hogy elmenjen egy pornóválogatásra, amiről felvétel is készült.
– Egy vagy két hónappal ezelőtt egy reggelen úgy keltem fel, hogy megéreztem, napvilágra került a pornófilmem. Gyomorszorító érzés volt, és mivel nem oszthattam meg a többiekkel a félelmemet, egyedül kellett megbirkóznom vele – mondta a lapnak. Kertész Vera számított rá, hogy kiesése után az “orrom alá dörgölik” a volt játékosok. Szeretné ettől függetlenül újrakezdeni az életét, szerinte a Való Világ 5 megfelelő kezdet ehhez. A teljes cikk a Tagi szexhírek oldalon itt található.

További szex, pornó, celeb, való világ hírek: Marisa Miller from the Spike TV – Sok magyart is jelöltek az idei pornó Oscar díjra – Chyna Doll pankrátornő pornója: Backdoor in Chyna – Pornós felkérést kapott a nyolcasikrek anyja – Mandy Bright magyar pornós és rendező.