Putyin is részt vett szexorgiákon

Sokszor kelt már szárnyra hír Silvio Berlusconi közelgő bukásáról, ám az olasz miniszterelnök minden botrányát, politikai összecsapását túlélte. Legutóbbi szexbotránya, – állítólag viszonya volt egy, a 18. életévét be nem töltött lánnyal – a milánói ügyészség vizsgálódása azonban rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta.
Ráadásul az észak-itáliai város bírái a jelek szerint még az esetleges diplomáciai konfliktusoktól sem riadnak vissza.A nyomozás szerint ugyanis a mintegy tíz prostituált vett részt április 25-én egy Berlusconi villájában tartott esti partin, amelyen Vlagyimir Putyin olasz miniszterelnök is részt vett. Megjelent az összejövetelen a marokkói származású fiatal lány, a Ruby néven ismertté vált Karima al-Mahroug, aki a Berluconi elleni legutóbbi eljárás középpontjába került.
A nyomozás szerint Ruby április 24-26 között végig a Milánó melletti arcorei villa vendége volt. Ez mobiltelefonjának adataiból derült ki. Jelenleg azt vizsgálja az ügyészség, hogy Putyin került-e testi kapcsolatba az ifjú hölgyekkel. Ruby egyébként azt állítja, hogy Berlusconi egy ujjal sem ért hozzá, egyben cáfolta azokat a médiahíreket, amelyek szerint ötmillió eurót követelt volna “jó hírnevének” megsértése miatt.
Berlusconira egyre nagyobb nyomás nehezedik. Jobboldali riválisa, a parlament elnöke, Gianfranco Fini ismét új választás kiírását követeli. “Olaszországnak parlamenti választást kell tartania, mert Berlusconi botrányai miatt az országnak nincs kormánya” – mondta.
A miniszterelnök sorsa bizonytalan, de egy biztos: magától aligha veszi a kalapját. “Teljesen nyugodt vagyok, sőt az egész ügyön jókat mulatok. Nem mondok le, elvégre nem őrültem meg” – jelentette ki a tőle megszokott magabiztossággal. Olasz lapok szerint azonban már a kormánypártnál is egyre több szó esik Berlusconi leváltásáról. A legtöbbször Giulio Tremonti gazdasági és Angelino Alfano igazságügy-miniszter nevét emlegetik lehetséges utódai között.

Vélemény, hozzászólás?