Ragacsos együttlét

Már többször voltak együtt. Mindig jó volt egymásba bújni és élvezni a gyönyör csodáját. Hagyományos pózban gyötörték egymást 2-3x is naponta. Már elég volt csak egymásra nézniük, hogy a vágy beinduljon és keressék egymás érzékeny pontjait. Nemi szerveik dagadtak az állandó élvezettöl. A férfi farka vaskos hurkaként lógott a lábai között, amikor nem szeretkeztek. A nő szeméremajkai is duzzadtak az állandó strapától, elvezettől. A birtokolás ereje is hajtotta őket, imádták egymást, intimen hajszolni a kéjt.
De ma este másképpen történik. Már több mint egy hónapja nem látták egymást. A nő meglepetést tartogatott szerelme számára. Titokban részt vett egy intenzív intim tornán, ahol megtanulta, hogy tudja irányítani hüvelyizmait. Ügyes tanuló volt, már érintés nélkül is, kis koncentrációval görcsös élvezetekhez volt képes eljutni. Összeszorította a combját, és lüktető mozdulatokkal lovagolt a gyönyörbe magányos óráiban.
De mos itt van a szerelme, akinek bemutathatja a tanultakat. Már csak ennek a gondolata is benedvesítette punciját.
Végre egyedül lehettek a nő lakásán. A nő tudta, hogy barátját úgy tudja felizgatni legjobban, ha ő veszi át az irányítást. Vad csókolozás közben kigombolta a férfi sliccét, és kivette vaskos hosszú farkát. Becézgette, simogatta a kéjcsepptől cuppogó makkját. A férfi bele-belevonaglott a kényeztetésbe. Van ennél csodásabb fogadtatás?
– Maradj így – mondta a nő. Lefeküdt, lehúzta bugyiját, széttárta combjait. – Hozzám ne nyúlj! – felhúzta térdeit, és egy csodás képet nyújtott szerelmének. Nedves szeméremajkai szétnyíltak, a belsők vérrel telve kínálták magukat. A kis csikló is kibukkant rejtekhelyéről. A férfi halántékán a vérerek feszültek, ahogy látta nőjenek legintímebb rejtekét. Farkát kezébe vette, és pumpálni kezdte. Néha jól hátrafeszítette a bőrt rajta, néha a markába vette makkját, hogy szétkenje az ragcsos cseppeket a fején. Ilyenkor mefeszült a farizma is a kéjtől, de visszatartotta magát. A nő balkezével szétnyitotta szeméremajkait, jobb kezével pedig a csiklóját izgatta körbe-körbe. Lenyúlt néha hüvelyébe, hogy nedvesítse ujjait.
A férfi heréi már felhúzódtak a farka tövéhez, ami az extázis előjele. Farkán kidagadtak az erek a nemi izgalomtól, makkja vörösen csillogott. Nem bírta már megállni, makkját a nő szeméremakai közé dugta. A belső ajkak rátapadtak, mint egy rózsaszirom és szívták magukba a vaskos makkot. Bedugta kicsit mélyebbre, és akkor jött a meglepetés; a nő puncija elkezdett örölni, ….hüvelyizmai gyürték, masszírozták, fejték szereleme farkát. Érezte, amikor a vérrel teli makk a g-pontjához dörzsölődött, az ujja meg tovább táncolt a csiklóján. A férfinek megfeszültek a farizmai, ahogy az ondóját iszonyú erövel lötte kedvesébe. Ráborult nöjére, szájába vette bimbóját és lüktetve, nyögdécselve adta ki magát. Nem kellett mozognia sem, a punci gyötörte a farkát… spricc… spricc… spricc. A nő nem tudta már, hogy hol is van; az orgazmus, mint egy villám érte, hosszan, mélyen, görcsösen. Felnyögött, lihegett, nyögdécselt, a csípöje önkéntelenül lüktetett, ahogy magába fogadta szerelme nedvét. Megszünt a világ számukra néhány pillanatra. Talán ilyen a mennyország?
Elaléltan pihegtek egymás karjában. A kielégültség, boldogság csodás érzése hullámzott a testükben.
– Még van idönk! Szólt a férfi. – Most nekem is van egy titkos vágyam.
– Mond, megteszek mindent neked! – válaszolt a nö.
– A melleidet akarom szopni, miközben kézzel kielégítessz… nagyon szeretném…
A nö édesen elmosolyodott, ölébe vette barátja fejét és felkínálta duzzadó bimbóját. A férfi mohón szájába vette a merev bimbót és szopta, nyalogatta, gyöngéden harapdálta. A farka is merevedni kezdett. A nö kezébe vette a keményedö farkat és hátrahúzta a bört rajta. Még jobban megfeszült, fejesedetts.
Kibuggyant az első ragacsos csepp is a hegyén. Visszahúzta a bört, majd megint egész le. Ahogy a fityma átcsúszott a makk peremén, isteni kéj volt. Le-föl, le-föl; szájában a nö bimbója, le-föl, le-föl járt a nö keze. Csak így hagyta magát ringatni és élvezni a kényeztetést. A nemi izgalma átragadt a nöre, összeszorította a combját és lüktetett csípőjével. Dagadt csiklóján minden idegszála a kéjre központosult. Kezében érezte, ahogy a férfi farka mégjobban megkeményszik, hüvelykujjával eröteljesen megdörzsölte a vaskos makkot. Hosszú fonalban spriccelt a kantej kedveséből. Lehajolt és bimbójához dörzsölte a makkot ejakuláció közben. Barátja felnyögött a gyönyörtől. Az ondó vaskos, lusta cseppekkel harmatozta mellét. A férfi vonaglott még az ölében, amikor a szenzáció bekövetkezett nála is. A combja között fogságban levö puncija összerándult és megint jött az orgazmus.
Összegörnyedve a férfi szájába tolta kantejtöl csöpögö bimbóját és élvezett hosszan, sokáig. Elnyúltak, lihegve, boldogan, nyálasan, ragacsosan.

Vélemény, hozzászólás?