Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust, CKM fotók

Orgazmust színlel minden ötödik nő! Legalábbis egy nemrég közzétett spanyol tanulmány szerint. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a 25 évesnél idősebb asszonyok negyede soha nem élte át a gyönyört. A teremtés koronái azt hiszik, hogy szinte mindig szexuális örömöt okoznak a kedvesüknek, pedig a spanyolországi “Orvoslás mindenkinek” progam tanulmánya bebizonyította, hogy a nők 20 százaléka csak megjátssza az orgazmust. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a férfi nem elég jó szerető. A tanulmányban az is szerepel, hogy a hölgyek fele 20 és 60 éves kora között legalább egyszer átél egy teljes évet szexuális beteljesedés nélkül.
– Lehetnek szervi okai is annak, ha valakinek nincs orgazmusa – mondta a szexuálpszichológus – Nagyobb baj, amikor a párnak nem elég fejlett a szexuális kultúrája. Nem egyszer előfordul, hogy a nők is azt hiszik, hogy volt orgazmusuk, pedig csak egy későbbi párkapcsolatban élik át először. Sokan azért színlelnek, mert nem akarják megbántani a párjukat. Abban biznak, hogy később majd jobb lesz, dicsérnek még akkor is amikor nincs rá ok. Az is kétségtelen, hogy a férfiaknak a szex valahol egy megmérettetés, ahol nem akarnak “szégyenben” maradni – mondta a szakember.
– Nem értem, miért kell színészkedni – vallja Ripli Zsuzsi, playmate – Saját magának is hazudik ezzel, hisz a szex arra való, hogy örömöt éljünk át. Én soha nem csinálnék ilyet, de egyébként is egyenes embernek tartom magam.
Ripli Zsuzsi a CKM-ben mutatja meg bájait. Nagy méretű fotókért kattints!

One thought on “Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust, CKM fotók

Vélemény, hozzászólás?