Ronaldo is fizetett Berlusconi kurvájának, Rubynak

Cristiano Ronaldo ágyába is bebújt az a 18 éves lány, akit Silvio Berlusconi olasz kormányfő szexbotránya kapcsán is kikérdeztek.
Karima el-Mahrug vallomásában elmondta, hogy 2010 januárjában egy milánói szórakozóhelyen találkozott a portugál futballistával, majd szállodai szobájában szexelt vele. A lány ekkor még csak 17 éves volt, amiről tudott Cristiano Ronaldo is.
A játékos négyezer eurót fizetett neki az éjszakáért, de már elhagyta a szobát, mikor a marokkói származású lány felkelt. Az olasz törvények szerint illegálisnak minősül, ha egy fiatalkorúnak fizetnek a szexért.
Ronaldo ügynökei útján tagadta az állításokat, és azt mondta, hogy nem is ismeri a lányt. Kiemelte, hogy az említett időpontban nem járt Milánóban.
A Ruby művesznevű lány a Silvio Berlusconi elleni eljárás kulcsfigurája. Múlt kedden döntött úgy egy olasz vizsgálóbíró, hogy olasz kormányfőt bíróság előtt felelősségre kell vonni, amiért pénzért kiskorúak szexuális szolgáltatását vette igénybe, valamint visszaélt hivatali hatalmával. A per április 6-án kezdődik.
A milánói ügyészek szerint Berlusconi “jelentős” számú fiatalkorú nőnek fizetett szexuális szolgáltatásokért, beleértve Karima el-Mahrugot, aki egy éjszakai mulatóhely táncosnője, és többször részt vett a Berlusconi villájában rendezett estéken.
A lány is tagadja, hogy szexuális viszonya lett volna a miniszterelnökkel, de azt elismerte, hogy első találkozójukon hétezer eurót kapott tőle, valamint hogy részt vett a Berlusconi által adott “teljesen normális és mértéktartó” vacsorákon.
– Vacsora után lementünk egy terembe a földszinten, ahol kezdetét vette a bunga bunga – kezdte a la Repubblica című olasz lapban pénteken nyilvánosságra hozott beszámolóját a szexi táncoslány. – Minden lány meztelen volt, és nekem az a benyomásom támadt, hogy egyre kihívóbb szexuális mozdulataikkal versengenek Berlusconi figyelméért” – folytatta a marokkói származású lány, eredeti nevén Karima el-Mahroug. Az olasz kormányfő ellen április 6-án indul bírósági eljárás kiskorúval folytatott, üzletszerű szexuális viszony és a hatalmával való visszaélés miatt.
Egyik vallomásában Ruby visszaemlékezett az első találkozására a “Lovaggal” annak egyik villájában 2010 elején:
– Azon az estén Berlusconi elmagyarázta nekem, hogy a bunga bunga egy hárem, amely barátja, Kadhafi (líbiai vezető) ötlete nyomán született, és az a lényege, hogy a lányok levetkőznek és fizikai örömöket okoznak neki.
Rubyt saját bevallása szerint a kormányfő hívta meg ezekre a frivol összejövetelekre.
– Felvitt az irodájába, és azt mondta, teljesen megváltozhatna az életem, ha részt vennék a bunga bungákon – idézte az egzotikus szépséget a la Repubblica. A lány először visszautasította a kecsegtető ajánlatot, majd belement a dologba, de, mint állította, visszafogottabban viselkedett a többi lánynál.
– Sosem vettem le a ruháimat és sosem viselkedtem kihívóan. Én voltam az egyetlen lány, aki magán hagyta a ruháit, és hogy legyen mit csinálnom, időről időre italt vittem a miniszterelnök úrnak.

Vélemény, hozzászólás?