Ruby: Minden lány meztelen volt Berlusconi buliján

Részletesen leírta a “bunga bunga” partikként elhíresült szexuális töltetű összejöveteleket rendőrségi vallomásában Ruby, Silvio Berlusconi olasz kormányfő legújabb szexbotrányának fiatalkorú főszereplője.
– Vacsora után lementünk egy terembe a földszinten, ahol kezdetét vette a bunga bunga – kezdte a la Repubblica című olasz lapban pénteken nyilvánosságra hozott beszámolóját a szexi táncoslány. – Minden lány meztelen volt, és nekem az a benyomásom támadt, hogy egyre kihívóbb szexuális mozdulataikkal versengenek Berlusconi figyelméért – folytatta a marokkói származású lány, eredeti nevén Karima el-Mahroug.
Az olasz kormányfő ellen április 6-án indul bírósági eljárás kiskorúval folytatott, üzletszerű szexuális viszony és a hatalmával való visszaélés miatt. Egyik vallomásában Ruby visszaemlékezett az első találkozására a “Lovaggal” annak egyik villájában 2010 elején. – Azon az estén Berlusconi elmagyarázta nekem, hogy a bunga bunga egy hárem, amely barátja, Kadhafi (líbiai vezető) ötlete nyomán született, és az a lényege, hogy a lányok levetkőznek és “fizikai örömöket” okoznak neki – mondta.
Rubyt saját bevallása szerint a kormányfő hívta meg ezekre a frivol összejövetelekre. – Felvitt az irodájába, és azt mondta, teljesen megváltozhatna az életem, ha részt vennék a bunga bungákon – idézte az egzotikus szépséget a la Repubblica.
A lány először visszautasította a kecsegtető ajánlatot, majd belement a dologba, de, mint állította, visszafogottabban viselkedett a többi lánynál. – Sosem vettem le a ruháimat és sosem viselkedtem kihívóan. Én voltam az egyetlen lány, aki magán hagyta a ruháit, és hogy legyen mit csinálnom, időről időre italt vittem a miniszterelnök úrnak – vallotta.
Az ügyészség szerint a “Lovag” szeretné megakadályozni, hogy Ruby felfedje a rendőrségnek kapcsolatuk természetét, különös tekintettel arra, hogy fizetett-e a lánynak szolgáltatásaiért.
Berlusconi elismerte, hogy “bűnös, mint a világon mindenki”, és azzal vádolja a “puritán” ellenzéket és a bíróságokat, hogy jobb híján így akarják őt eltávolítani a posztjáról.

Vélemény, hozzászólás?