Sarka Kata nem bír magával, saját magát fényképezte

Sarka Kata öt hónappal második gyermeke születése után egész jól néz ki. Hajdú Péter felesége egy amatőr bikinis képpel lepte meg az ismerőseit, amire tonnaszám kapja a leveleket.
„Köszönöm, Réka! Már majdnem olyan vagyok, amilyen szeretnék lenni!” – írta ki a legnagyobb közösségi portálon Sarka Kata, miután egy bikinis képet is feltöltött magáról bizonyíték gyanánt. Hajdú Péter felesége nem adott a külsőségekre: smink és profi fotós nélkül, egy szál fürdőruhában, a tükör előtt pózolva, telefonnal kapta le magát.
Mindezt az elmúlt hétvégén, amikor a fiatal édesanya és férje elutazott wellnessezni Valentin-nap alkalmából. Hasonló fotóval már Demi Moore is címlapokra került tavaly szeptemberben. A negyvenhét éves színésznő is ugyanilyen módon és viseletben örökítette meg magát, s szintén a világhálón osztotta meg a képét. Kata felvétele így is önmagáért beszél. Zimány Linda, Schobert Norbi, s természetesen a Kata fogyását segítő Rubint Réka is azonnal a tetszését fejezte ki. Emellett számos ismerőse öntötte szavakba elismerését.
– Drága Katám! Nagyon büszke vagyok rád! Ezt a csodás eredményt magadnak köszönheted. Te kellettél hozzá: a kitartásod, a következetességed, én csak a célodhoz vezető „út” kijelölésében segítettem! Csodálatosan szép és csinos édesanya vagy! – foglalta össze a véleményét a kilencedik hónapban járó fitneszlady. Kata azt mondta, tudott Demi Moore hasonló képéről, bár ez a romantikus hétvégén nem jutott eszébe.
– Huszonnyolc kilót szedtem fel a második terhességem alatt, ebből már huszonhármat leadtam– mondta a Borsnak. – Már most elégedett vagyok, igaz, még öt kiló felesleget érzek magamon, Peti meg hallani sem akar arról, hogy tovább fogyjak. A képpel Rubint Rékának akartam megköszönni, hogy hat héttel a szülés után elkezdett foglalkozni velem, s ilyen szép eredményt értem el. Érdekes, hogy nem férfiak, hanem elsősorban nők írtak tucatjával leveleket, hogy adjak tanácsot, mi a titka a fogyásomnak – mosolygott Kata. Sarka Kata 2008-ban:

Sarka Kata 2009-ben:

 

Vélemény, hozzászólás?