Sásdi Vivient nem zavarja hogy kurvázzák

Sásdi Vivien mostantól nem a testéből, hanem a tudásából akar profitálni. Pedig Stella Wood, Johanna, és Lisa néven elég termelékeny volt. A modellről azt terjesztik, hogy prostituáltként dolgozott Amerikában, ennek ellenére nem tesz feljelentést. Mint mondta, megszokta már a támadásokat, és egyébként sem akar mindenkinek megfelelni. Az Excsajok közé is bekerült szopást és dugást érintő ízes beszámolóval.

Saját bevallása szerint a Playboy az utolsó magazin, amiben meztelenül pózol Sásdi Vivien. Hegre képek itt. A modell ugyanis úgy döntött, maga mögött hagyja az elmúlt három évet amit a szakmában töltött, és inkább hosszú távú terveire koncentrál: szeretné megszerezni a diplomát a Közgazdaságtudományi Egyetemen, illetve egy francia tervezésű kígyó- és krokodilbőr cipőkollekció értékesítésével akar foglalkozni.
– Számomra a Playboy nem kiugrást jelent, hanem szép befejezést. Úgy gondolom, ez csak feltette az i-re a pontot, és megpróbálok a csúcson kiszállni – magyarázta a szőke szépség, aki utolsó szexi képei mellé azért még azt is elárulta, hogy bizony szeret kísérletezni az ágyban, amit szívesen megoszt egy szerencsés harmadik jelentkezővel is.
– Három éve fedeztek fel egy portfólió fotózáson, de mivel alacsony vagyok, nem maradt a divatvilágban túl sok lehetőségem, mint ledobálni a ruháimat – mesélte a Velvetnek Sásdi, aki olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Wild és az FHM, sőt még a Totalcar is. A modell bevallotta, hogy mellei nem eredetiek, hanem plasztikai sebész által alkottak, és itt még nem kerül pont a változtatások végére, az orrát is szeretné megcsináltatni.
– Nem okoz kisebbségi komplexust, egyszerűen csak nem vagyok elégedett vele, és a tökéletességre törekszem. Ettől függetlenül nem szeretnék a tipikus műnő lenni, a természetes, illetve a természetesnek tűnő szépség híve vagyok.
Sásdi elmondta, hogy az ágyban szereti a hármas felállást, vagyis szívesen osztja meg a pasiját egy másik nővel.
– Nem vagyok biszexuális, csak a buli kedvéért megyek bele ilyenekbe, illetve, hogy a páromnak örömöt okozzak vele. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy én folyamatosan gruppenezek, de ha úgy adódik, benne vagyok abban is. – A modell hozzátette, legutóbb talán gyerekkorában volt szerelmes, egy ideje szingli, és nem kedveli a futó kalandokat.
A playmate nevére rákeresve egyébként az interneten érdekes dologra bukkanhatunk, az excsajok.net-en Sásdi Vivien állítólagos volt pasija teregeti ki a szennyest, nem is akármilyen sztorival előállva: „Találkozgattunk, “jártunk” (szopni nem tud, dugni viszont nagyon lehet… bár elég karótnyelt). Semmi érdekes nincsen a hölgyben, csupán annyi h részletre csináltatta meg a szilikoncicijét… Aztán bejelentette, hogy kimegy modellkedni az USA-ba…néhány hétig nem tudunk találkozni. Hazajött, megmutatta a képeit amiket ferrarik és luxusjachtok mellett pózol… Itt már kezdtem sejteni, hogy lehet hogy nem modellnek ment ki a 160 cm-es magasságával…Hát kiderült hogy Vivien örömlány volt kint bizony, azóta vett egy C3-as Citroent, gondolom kifizette a cickóját, és hostessként dolgozik… Néha felhív amikor be van baszva, de én az amerikai út óta offoltam az életemből, ki tudja a pénzen kívül még mit hozott haza….” – írta róla az ismeretlen, akiről Sásdi nem tudja elképzelni, hogy valóban az egyik exbarátja.
– Nagyon jól ismerem őket, jóban vagyunk, tudom, hogy soha nem szúrnának hátba. Az viszont biztos, hogy aki ezt írta rólam, az valóban az egyik ismerősöm, hiszen hitelesíti a sztorit. Nem teszek feljelentést, már ezek a dolgok sem tudnak érdekelni, megszoktam a kritikákat. Volt időszak, amikor bántam ezt az egészet, de úgy gondolom, nem tartanék ott, ahol tartok, ha más döntéseket hoztam volna. És nem akarok mindenkinek megfelelni – reagált Sásdi. Forrás: Blikk, Velvet, Playboy.

Vélemény, hozzászólás?