Somogy megye szépét keresik

Hamarosan elválik, ki a legszebb somogyi lány. A Miss Alpok Adria szépségverseny megyei fordulóját augusztusban rendezik meg Zamárdiban. A vállalkozó kedvű hölgye vasárnapig jelentkezhetnek a megmérettetésre, a nyertes Somogyországot képviselheti majd az országos döntőben. A videón a bikinis csajokat nézheted meg.

Fotók a szexi lányokról itt látható. Zamárdi városa ad otthont az idei Miss Alpok Adria megye szépe fordulójának. Vasárnapig jelentkezhetnek azok a hölgyek, akik szeretnék szépségüket próbára tenni. A miss Alpok Adnia Nemzetközi Szépségversenyre szokásosan megyei fordulók szerint kerülnek be a lányok. A szervező szerint így mindenkinek esélyt adnak.
Égi Lilla főszervező, Miss Alpe Adria:
– Szerettük volna ha minden lánynak lehetősége van az ország minden pontjáról elindulni ezen a versenyen, és összekapcsoltuk a megye szépe arculattal, ezt az egész rendezvényt, így most már 2010 óta mind a 19 megye plusz Budapest lányai részt tudnak venni a versenyen.
Somogy szépe lesz az a lány, aki egy évig megyénk arca lesz, bemutatja a somogyi táj szépségeit és látványosságait az országos döntőn. Csákovics Gyula polgármester szerint ezért is fontos, hogy idén Zamárdiban lépnek színpadra a megye legszebb hölgyei. .
Csákovics Gyula polgármester, Zamárdi:
– Örömmel adunk helyszínt egy ilyen rendezvénynek, és mindenképpen azt jelzi, hogy népszerű a város ha a szervezők megkeresnek bennünket.
A Miss Alpok Adria szépségversenyt 1988-ban rendezték meg először olasz kezdeményezésre. A verseny már rangos nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát, a végső döntőnek pedig ráadásul idén Magyarország ad otthont. A szervezők szerint az is fontos, hogy nem kreált szépségeket keresnek.
Égi Lilla főszervező, Miss Alpok Adria:
– Mi a természetes szépségeket keressük. Nem véletlenül van ez a verseny országosan meghirdetve és minden megyében. itt fontos az hogy bárki a megye legkisebb legszegényebb szegletéből is el merjen indulni, mert az a tapasztalat, hogy általában a nagy országosan meghirdetett szépségversenyre nem mernek az igazán szép lányok elindulni,
A verseny fővédnöke Witzmann Mihály országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés alelnöke. A válogatást augusztus 5-én Balatonlellén, a borfesztivál keretei között rendezik meg. Az innen továbbjutó lányok versenghetnek majd a Somogy legszebb lányának járó koronáért augusztus végén Zamárdiban. (Forrás Somogy Tv, Híradó)