Spitz Tünde, Majka exe is pénzért baszott külföldön

Miután a Legszebb anyuka címmel büszkélkedhető Lénárd Noémit első fokon egy év négy hónapra ítéltek üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt, most újabb ismert lányról derült ki, hogy szexmunkát vállalt. Spitz Tünde, férfimagazin címlapján is szerepelt, de igazán Majka barátnőjeként ismerték meg sokan – írja az egyik napilap.
A plasztikai beavatkozáson is átesett lányt tanúként hallgatták ki az ügyben, aki elismerte az üzletszerű kéjelgést -adta hírül a Bors. A lány abból sem csinált titkot, hogy korábban pornófilmekkel kereste meg a napi betevőre valót. Sőt, azt is bevallotta, hogy épp egy ilyen filmes munka alkalmával találkozott egy férfival, aki olaszországi prostituáltmunkát ajánlott neki.
Mivel Tünde elégedetlen volt a fizetésével, ezért igent mondott az olasz melóra. A lány tíz napos turnusokat vállat, amelyeken egy-két millió forintot kersett, és napi 4-14 vendég igényeit szolgálta ki. Így egy tíznapos etap alkalmával akár 140 kuncsaftot is fogadhatott a plasztikcica. Tünde egykori barátja, Majka igyekszik elhatárolódni az ügytől, így a Bors megkeresésére is csak annyit mondott, nem kívánja kommentálni az esetet. Forrás: Storyonline.hu

Vélemény, hozzászólás?