Stohl a csajokat Viagrával, az állatokat éjjellátóval intézte

stohl_andras_kocsijaban_viagraBorosüvegek és potencianövelő gyógyszer lapult a színész kocsijában, valamint a 95 km/órás sebességnél kiakadt kilóméteróra bizonyítja, hogy legalább ennyivel hajtott. A híresség frontálisan ütközött két autóval Budapest és Fót között, a 2102-es számú úton. A szemtanúk elmondásából kiderült: Buci olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán. Miután kimászott Subaru terepjárójából, odatámolygott a szerencsétlenül járt autósokhoz, megkérdezte, ki hogy van, majd cigarettát kért. A baleset színhelyén a Blikk fotóriportere Stohl összetört kocsijának hátsó ülésén vadászatnál használt eszközöket látott. Ezek között egy olyan távcsőre lett figyelmes, amelynek forgalmazása, birtoklása és használata bűncselekménynek számít. Az úgynevezett második generációs éjjellátó távcsövek haditechnikai eszköznek minősülnek. A törvény 2–8 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti az ezzel kapcsolatos visszaélést. stohl_andras_kocsijaban_ejjelato_tavcsoMindezek mellett potencianövelő gyógyszert is találtak a színész kocsijában. A Stohl András vezette autó áttért a szemközti sávba, majd nekiütközött két szabályosan közlekedő kocsinak. Az ütközés következtében az egyik autó vezetője, Pali bácsi súlyos combnyaktörést szenvedett, és beszorult a gépkocsijába, egy ember pedig könnyebben megsérült. Stohl András saját bevallása szerint ittasan is vezette autóját.
Stohl András nagy vadász hírében állt. Az orvvadászat sem állt távol tőle. Komentelők szerint minden vadászat alkalmával olyan részegre itta magát, hogya a kocsijába is alig bírt beszállni.
Stohl mindent lemondott: Stohl András a szombat hajnali sajnálatos baleset után értesítette a Nemzeti Vágta szervezőit, hogy a körülmények ismeretében nem tud részt venni a jótékonysági szárfutamon, amellyel a szervezők egyetértettek. A Nemzeti Vágta stábja jobbulást kíván a baleset sérültjeinek és bízik mielőbbi felépülésükben.
Mint ismeretes, Stohl András szombaton az RTL Klub híradójának adott nyilatkozatában lemondott az X-Faktor című, ősszel induló zenei tehetségkutató műsorvezetéséről is, amelyet a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter el is fogadott. Emellett, a Duna TV-től származó információk alapján a színész nem szerepelhet az ősszel a csatornán újrainduló Tűzvonalban című bűnügyi akciósorozatban sem. Hogy ki alakítja majd a jövőben Bordás őrnagyot, arról holnap tartanak sajtótájékoztatót a forgatási helyszínül is szolgáló, XIII. kerületi rendőrőrsön.
[Bulvár] Stohl András videós nyilatkozata

Vélemény, hozzászólás?