Stumpf Nóra, Éden Nóri az erőszakolás miatt nem kerül adásba

Éden Gábor annyira örült, hogy bent maradt az Éden Hotelben, hogy örömében szinte megerőszakolta Stumpf Nórit. Egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy a lány nem akar vele szexelni, csúnyán ki is akadt rajta. Stumpf Nóra annyira megviselődött, hogy a riportszobában el is sírta magát: “Folyton azzal voltam elfoglalva, hogy lerúgdossam magamról, és kb. ne dugjon meg. Itt van a nyakam is, szépen ki van szívva” – mutatta sírva a 20 éves lány. Gábor azt mondta, azt csinál a lánnyal, amit akar, azt meg, hogy nem akar vele lefeküdni, a butaság számlájára írta.

Eden-Nori-bikiniben

Nem ke­rül­het adásba Éden Nóri, Stumpf Nóra. A TV2 nem szer­kesz­tette adásba azt az Aktív in­ter­jút, ami­kor a lány sírva be­szélt arról, hogy la­kó­társa szexre akart kény­sze­rí­teni az Éden Ho­tel­ben. A Bors sze­rint Nóra vél­he­tően az erő­sza­kos in­ci­dens miatt esett ki a já­ték­ból.
A botrány kirobbanása után az a hír járta: Éden Stumpf Nóri annyira zaklatott lett, hogy egyáltalán nem akar róla nyilatkozni. A Bors viszont most megtudta: a lánnyal készült egy riport az Aktív számára, de nem került adásba.
A lap szerint Nórát azért ejtették ki a többiek az Éden Hotelből, mert nem tudták mire vélni összezavarodottságát, szóval ha ez az eset nem történik, Nóri talán még mindig küzdhetne a fődíjért.
A TV2 látványosan semmilyen teret nem enged Nórinak, így az Éden Hotel háttérműsorában sem láthatjuk. Az erőszakos jelenet másik részvevője, Éden Gábor a héten esett ki a játékból, de őt sem szólaltatta meg az Éden Éjjel.