Szabó Zsófit milliárdos kufircolja

szabo_zsofiHelikopter is bevet az udvarlásban a Jóban Rosszban bájos színésznőjének egy titokzatos lovag. A milliárdos mindent megtesz azért, hogy szédítse Szabó Zsófi fejét. Őszintén megsajnáltuk Szabó Zsófit, aki hétről hétre újabb utakat választva próbál meg betörni a hazai ismertségbe, celeb akar lenni. Milliárdos vállalkozó csapja a szelet Szabó Zsófinak – értesült a Bors. A TV2 csinos színésznője a hétvégén a gyulai Várfürdőben járt, ahol Hajdú Péterrel szerepelt a Frizbi Roadshow-ban. Már az sem volt semmi, ahogy megérkezett. A jelenlévők arra lettek figyelmesek, hogy egy helikopter ereszkedik le a várkertbe. De nemcsak a légi jármű rotorja csapta a szelet Zsófinak, hanem a fedélzeten tartózkodó üzletember is, aki mellől a lány kikászálódott.
Később két férfi társaságában végigbarangolta a várat, majd a termálfürdőben ejtőzött. A Bors információi szerint az egyikük a helikopter pilótája volt, a másikuk viszont az a gáláns úriember, aki mindenáron szeretné elrabolni Zsófi szívét. A férfiről az feltételezhető, hogy igen jó anyagi körülmények között él. Az ifjú színésznő talán nem is tudja, de a vállalkozó állítólag nős ember, ezért különösen figyel arra, hogy ne jelenjen meg róla kompromittáló fotó. Telefonos megkeresésünkre sem kívánt reagálni, de szerencsére a cserfes színésznő közlékenyebb volt:
– Nem titok, hogy az utóbbi időben többen is udvarolnak nekem – nyilatkozta szemérmesen a fiatal színésznő. – De egyelőre nem tudok tartós kapcsolatról beszámolni, mert nem könnyű a szívembe férkőzni. Tetszik, hogy el akarnak varázsolni, de még keresem az igazit. Ki tudja, talán hamarosan meg is találom – mondta sejtelmesen a színésznő. Szóval ha akarjuk, ha nem beindult a celebgyár, Zsófikáról egyre több hír lesz.
További celebhírek: Pléjmétek akarnak lenni a modell ribikMészáros Dóra azt hiszi ingyenjegy jár neki – Liptai Claudiának bejön a nyilvános szex – Görög Zita pucér a Bazilika előtt – Aktmodellnek jelentkező magyar sunák

One thought on “Szabó Zsófit milliárdos kufircolja

Vélemény, hozzászólás?