Szemők Hajnalka nőstényként nyomul Alekoszra

Még jelentkezni sem lehet az okostojás asszonykereső műsorára, Hajni már most kijelentette: ha Alek jön ki a villából, azonnal lecsap rá, és turbófokozatba kapcsolja a használaton kívüli szexmasinát.


A közelmúltban robbant a hír, VV Alekosz önállóműsort kap az RTL Klub képernyőjén, amelyben egykori lakótársa, VV Olivér segít neki feleséget szerezni. A „szexcyborg” becenévre is hallgató görög félisten még nem is sejti, milyen feladatok várnak még rá a villaélet után, azt meg pláne nem, hogy lányok százait hódította már meg különleges mondatszerkezeteivel és felvágott fehér fecskéjével. A menyasszonykereső műsorra mától lehet csupán jelentkezni, de amodell Szemők Hajni olyannyira lelkes, hogy már most kijelentette: Alekoszt akarja, s ő az első feleségjelöltje. Márpedig ha a faros szexbomba egyszer a fejébe vesz valamit, akkor ott kő kövön nem marad. Ha nem is ő lesz a befutó a végén, Alek testét akkor is megkaparintja.
A nyíregyházi rendezvényszervező modellt tegnap mutattuk be olvasóinknak, aki már akkor elárulta, tudatosan építi a karrierjét, így két éven belül saját vállalkozása lesz Floridában.
– Nem tehetek róla, óriási a kisugárzásom, így mindenkire hatással vagyok. Mindig kiharcolom magamnak azt, amit szeretnék, és ebben a pozitív gondolkodásom is segít. Számos sztár bizalmát sikerült elnyernem, hiszen jól tudom, hogy a kapcsolati tőke a legfontosabb ebben a világban – magyarázta akkor az egzotikus idomú lány, aki ezúttal már aktuális terveiről is beszélt.
– Alekoszra fenem a fogam, és kész forgatókönyvem van a fogadására. Nem titok: le fogok csapni rá. Most végre megismerheti, hogy milyen is egy igazi nő – tette hozzá könyörületet nem ismerve.
A lány tervei szerint huszonnégy óra leforgása alatt turbó fokozatra kapcsolja a jelenleg használaton kívüli szexmasinát.
– Alekosznak nem mindennapi meglepetésekben lesz része; a hasát étellel-itallal kényeztetem majd, a borokat ráadásul az ország első borkirálynője, Götz Mária Ildikó szolgálja majd fel. Természetesen egy bulira is számíthat, amely során megismerheti majd az édesapámat is, akit Vőfély Bandi néven ismer az ország. Az ezredik lagzijára készül éppen – mosolygott sejtelmesen Hajni, talán arra is célozva, hogy akár Alekosszal közös esküvőjük lehet majd a jubileumi munka a leendő apósnak.
– Ha pedig a hasa kielégült, jöhet a többi is… – nevetett cserfesen.

Vélemény, hozzászólás?