A szombati nap volt a legszexisebb a Szépek szépén

Szexi autómosás, csípőtekergető hastánc és kocsányon lógó férfi szemek, így lehet összefoglalni a Peugeot C-Mobil Szépek szépe utolsó előtti napját, amelynek végén Pozsgai Emőke búcsúzott a versenytől. A szokásoktól eltérően, szombaton elmaradt a reggeli torna, és a lányok egy órával tovább is alhattak, hiszen mindenkinek ki kellett pihennie a péntek éjszakai dorbézolást.

A reggeli után viszont bepótolták a csajok a testmozgást: a lányok szexi autómosással prezentálták, mit is kezdenének egy olyan gyönyörűséggel, mint a Peugeot C-Mobil autója. Nagy örömben volt része az oroszlánnak: a szépségek szivaccsal, habbal és vízzel álltak neki eddigi legbujább feladatuknak a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.
A vérforraló ritmusokra csutakoló Dudás Zita alapos munkájában gyönyörködhettek a fürdőzők. Utána négyesével álltak neki a lányok egymás és az autó behabosításának. A kerekded idomok egyre nedvesebbek, míg az autó egyre tisztább lett. A fürdő férfi vendégei legszívesebb összekoszolták volna a járgányt, csakhogy még pár percet élvezhessék a látványt.
Nem kell azonban sajnálni a mórahalmi fürdő vendégeit, hiszen a lányok az autómosást hastánccal vezették le, ebben pedig a Samira hastánc csoport volt a segítségükre. – Nagyon ügyesek voltak a lányok, jól utánozták a mozdulatainkat – mondta Kiss Ágnes, a csoport vezetője. – Örülnék, ha eljárnának hozzánk – tette hozzá.
A Szépek szépe maratonistái: Niki és Hajcsi
Pozsgai Emőke ugyan a célegyenesben elhasalt, de ettől még felfért a dobogó harmadik fokára. Czibolya Nikolett és Hajdú Csilla számára pedig vasárnap kezdődik a végső összecsapás, meglátjuk, ki bírja tovább szusszal a már maratoninak is mondható távot, illetve rajongótáborral az SMS-háborút, hiszen a lányok éjféltől újra várják a szavazatokat.
Nagyon szép eredmény, hogy idáig eljutottam, nem fogom fel tragédiaként a történteket. Ezért is mondtam a lányoknak, hogy ne sírjanak és ne sajnáljanak, mert akkor én is sírni fogok, pedig nem akarok, mert nincs rá okom – összegzett a mindig mosolygós Emi.
Az utolsó vacsora – Szombat este a lányok utolsó vacsorájukat töltötték a Colosseum Hotel éttermében, még maga Leonardo da Vinci sem festhetett volna szebbet. A közös étkezésekre jellemző csacsogás és nevetgélés most sem hiányzott az asztal mellől, viszont többször is szóba került, hogy holnap délutántól mindenkinek vissza kell térnie a szürke hétköznapokba. De előtte még buliznak egy hatalmasat a csajok az Erzsébet Kávézóban, mint tették azt péntek este is. Kocsányon lógtak a férfi szemek, amikor a csajok kettesével vonultak a lepel mögé. Előtte természetesen Dudás Zita, „Nyunyi” nyitotta az estet, feladva a leckét ezzel a többieknek. Forró hangulatot teremtettek a csajok, többen ráadást is kértek, ők magánszámmal örvendeztették meg a kávézó vendégeit. Ez vár ma is mindenkire, aki szépek szépéinkkel szeretne bulizni. Forrás: Délmagyar.hu

Vélemény, hozzászólás?