Szerelmespár az Alpok Adria döntőjében

Párt alkot a Miss Balaton különdíjasa, Prancz Petra és a modellkedő Lichosyt Robert, akik nemcsak neveztek, de be is jutottak az Alpok-Adria szépségverseny megyei döntőjébe. A tízéves nemzetközi megmérettetés idén első alkalommal adott lehetőséget az uraknak is. Prancz Petra videó itt.
Ritka, hogy férfiak is indulhatnak egy szépségversenyen. Ez a nevezők létszámán is megmutatkozott: a hölgyekhez képest sokkal szerényebb számú fiatalember indult az Alpok-Adria szépségversenyen. – Az indulók csekély száma nem feltétlenül jelenti az esélyek növekedését, mivel a megyei zsűrinek nem kötelező döntőst kikiáltani. Igaz, Róbert annyira elnyerte a döntnökök tetszését, hogy biztosan ott lesz a november 28-i országos megmérettetésen Pécsett – árulta el a Borsnak a cikkben az Alpok-Adria Szépségverseny Tolna megyei szervezője, Horányi Beáta.
A 22 éves fiatalember párja azonban izgulhat, hiszen rá még vár a megyei döntő november 9-én.
– A nemzetközi lehetőség vonzott – árulta el a Miss Balaton különdíja mellett számos hazai szépségverseny kiemelkedő helyezéseivel büszkélkedő Petra. A 18 éves lány nem titkolja, jobban drukkol kedvesének, mint saját magának: – Sokaknak kellett bíztatni Robit, hogy benevezzen, s lám, már most előrébb jár, mint én – vallja a lány, akit két évvel ezelőtt nem csak a külsejével, de a humorérzékével és a lelki beállítottságával is levett a lábáról a fiú.
Lichosyt Róbert reménykedve néz a döntő elé:
– Örülnék, ha az országos döntőben dobogóra állhatnék, bár a nemzetközi helyezésről egyelőre álmodni sem merek – vallotta be a fiú.
A tízéves nemzetközi verseny hazai szervezője, Prauda Edina elmondta, a magyarok minden évben elismeréssel térhettek haza a Alpok-Adria Szépségversenyről:
– A különdíjak és dobogós helyek mellett Ónódi Réka és Zimány Linda győzelmei a legemlékezetesebbek. Bízom benne, hogy idén a magyar fiúk is jól teljesítenek, sőt külön öröm volna, ha a 2008-as szépségkirályt és a szépségkirálynőt is mi adnánk.