Szex albérlet

Nemrégiben nyertem egy dunántúli egyetemre. Mivel elég messze volt az egyetem a lakásunktól, ezért úgy döntött a családi tanács, hogy albérletbe költözöm. Leutaztunk, és elkezdtünk albérletet keresni. Kb. a hatodik felkínált helyen egy harmincöt – negyven körüli férfi nyitott ajtót. Az albérleti díj nem volt magas, a lakás elég közel esett a sulihoz, így megállapodtunk kifizettük az elso három hónapot, megállapodva abban, hogy 3 hónap múlva is még a suliba járok, kifizetjük az egész évet.
A tanulás jól ment, nem történt semmi konfliktus a fobérlo család és én köztem. A férj, Péter és a felesége Bea tanárok voltak, Péter gimnáziumi, Bea általános iskolai. Hamar összebarátkoztunk, mert nem volt gyerekük, velem pedig jól el tudtak beszélgetni. Késo estébe nyúló beszélgetések voltak ezek, foleg politikáról, zenérol, és a könyvekrol beszélgettünk. A lakásban csak egy fürdoszoba volt így esténként sorba álltunk elotte.

milf-kurva-segge-kinyalva

Egyik héten Péter elutazott egy tanári konfe! renciára, így kettesben maradtunk Beával. Csütörtökön hamarabb értem haza, mint szoktam az ajtó csak egyre volt ráfordítva, így tudtam, hogy Bea otthon van. Ahogy beléptem a lakásba halk nyögdécselésekre lettem figyelmes. Oda lopództam a hálószobához, az ajtó félig nyitva volt, így belestem rajta. Bea ott feküdt az ágyon felhúzott lábakkal és a pináját széttárva ujjazta magát az egyik kezével, a másikkal a melleit masszírozta. Mondanom se kell egybol föl állt a farkam.
Amióta eloször megláttam Beát, azóta szerettem volna megdugni. Esténként az ágyban többször is fantáziáltam róla, a testérol, melleirol, pinájáról. De nem hittem volna, hogy eljön az a nap, amikor meglátom ot meztelenül.
Az ujja szorgosan járt ki – be a pinája nyílásán, és egyre erosebben masszírozta a melleit felváltva, hol egyiket, hol másikat. Egyre hangosabban zihált tudtára adva ezzel a világnak, hogy mindjárt elélvez. Egy pillanat múlva a középso ujja tövig szaladt a punciban és Bea egy hatalmasat sikkantott. Nekem eközben már majd szétrepedt a nadrágom. Bea szuszogott még egy kicsit az ágyon, én eközben kióvakodtam az eloszobába és kinyitottam az eloszoba ajtót, majd mintha most érkeznék haza, hangos csoszogás kíséretében becsuktam az ajtót. Bea kijött a hálószobából, egy türkizkék pongyola fedte az elobb még meztelen testét.
– Szia! – köszöntem neki
– Már ilyen korán itthon vagy?
– Igen, mert elmaradt egy órám. És te?
– Elengedtek, mert ma zárthelyit írtunk, és hamarabb befejezodött az oktatás.
– Na, és milyen lett a dolgozatod?
– Szerintem jó, de majd kiderül, amikor ki lesz függesztve a faliújságon az eredmény.
– Mindjárt melegítek valami kaját, addig kapcsold be légy szíves a tévét.
Bementem a nappaliba, bekapcsoltam a tévét, de csak arra tudtam gondolni, ami az elobb lejátszódott a szemem elott. Fél óra múlva már az asztalon volt a vacsora, megkajáltunk, majd bementünk tévét nézni a szobába. Egész este le nem vettem a szemem Beáról. Hol a lábát, hol a melleit, hol pedig a fenekét bámultam. Ezt o észre is vette, mivel meg kérdezte:
– Van rajtam valami furcsa, hogy így nézegetsz?
– Nem csak úgy gondoltam, hogy beszélgethetnénk valamirol, mert nem lesz semmi jó musor a tévében.
– Jó, és mirol beszélgessünk?
– Nem tudom, csak úgy általában valamirol.
– Jó, jó, de csak valamirol akarsz beszélgetni?
– Igen, de olyan kínos errol beszélni veled.
– Ki vele mi az?
– Van egy lány, aki tetszik nekem, de nem merem neki elmondani.
– Oh, hát mi sem könnyebb ennél, egyszeruen oda mész és megmondod neki, hogy szereted.
– Igen, de van már egy másik fiú, akivel jár.
– Hát ebben az estben neki kell eldöntenie, hogy melyik fiú szimpatikus neki.
– Köszönöm, de ezt én is tudom, mégis, ti hogyan jöttetek össze Péterrel?
– Egy foiskolára jártunk Egerben. A gólyabálon felkért táncolni és azóta együtt vagyunk. És neked még nem volt barátnod?
– Még eddig nem.
– Hány éves is vagy?
– 19.
– Éppen itt lenne az ideje, én ebben a korban, már a fiúk után koslattam.
– Képzelem, minden fiú beléd volt zúgva.
– Igen, és volt úgy, hogy egyszerre több sráccal is jártam egyszerre.
– Azért, az nem lehetett semmi, fejben tartani, mikor kivel van randid.
– Volt is belole kavarodás, amikor egyszer az ágyban véletlenül Ferit mondtam Sanyi helyett.
– Már olyan korán elvesztetted a szüzességedet? Hoppá, bocs csak úgy kiszaladt a számon.
– Semmi baj. Igen 17 éves voltam, és egy 19 éves fiú vette el.
– Jó volt?
– Mennyei! Még most is beleborzongok, ha rá gondolok.
– Azóta csak Péter?
– Igen, de elotte nem hagytam ki egyetlen alkalmat sem, hogy ágyba bújhassak valakivel.
– Péterrel jól megvagytok?
– Igen, bár az utóbbi idoben a fiúka mintha félre kefélgetne, de hát a kezdet kezdetén megállapodtunk abban, hogyha valamelyikünknek lesz egy kis kalandja, azt elnézi a másik. Na jól van, mielott még eldurvulna a beszélgetés, én megyek fürdeni.
Tovább néztem a tévét, de mocorgott bennem a kisördög és oda settenkedtem a fürdoszoba ajtóhoz. Az ajtó résnyire nyitva volt, nem gondoltam volna, hogy szándékosan. Belestem rajta. Bea éppen akkor vette le a pongyoláját. Megfordult és a tükörben találkozott a tekintetünk. Asszonyosan telt cicijei ott meredeztek tolem nem messze, csak ki kellett volna nyújtanom a kezem, hogy megfoghassam oket. A nadrágom egybol szuk lett, és egy picit el is pirultam.
– Gyere be – mondta Bea. – Úgyis azt akartad látni, hogy milyen vagyok meztelenül. Nem kell ahhoz leskelodnöd.
Beléptem a fürdobe, és leültem a kis székre.
– Te nem akarsz megfürdeni ma?
– De igen.
– Akkor vetozz le!
– Most?
– Igen, most. Miért nem mersz levetkozi egy no elott?
Nekem se kellett több, azonnal mezetlenre vetkoztem és beléptem a kádba mellé. Felálló fakamat egybol kezelésbe vette, én pedig a melleit kezdtem el fogdosni. Lágy, és mégis valamennyire kemény cickói voltak. Egyszer csak Bea leguggolt a kádban és bekapta a fütykösömet. Mennyei érzés volt, ahogy a fogai le – föl szánkáztak a makkomon. Már majdnem kitör az örömgejzír, amikor felállt, elzárta a csapot és kiléptünk a kádból. Letörölgettük egymást, és elindultunk a nappali felé. A szobában leültünk a földre és újra elkezdtük egymás simogatását. Nem sokáig tartott, mert Bea egybol begerjedt és hanyatt fektetett, rá ült a számra és azt kérte nyaljam. A puncija egybol feltárult, én pedig szorgalmas nyelvcsapásokkal diktáltam neki az ütemet. Egy ido után a finom pinalé elkezdett kiáramolni a puncijából. Egyre erosebben nyaltam, o is rásegített a csípojével, majd egyszer csak a számra nyomta a punciját és az egész teste elkezdett remegni, o pedig egy hatalmasat sikított. Leszállt rólam, oda térdelt a két lábam közé, és a fogai ismét csak a makkomat kezdték el cirógatni, karcolgatni.
Egyre hevesebben húzkodta a farkamat, a kezével pedig elkezdte cirógatni, szorongatni a golyóimat. Nem sokára éreztem, hogy mindjárt elönti száját kéjlevem, ezért megfogtam a fejét, és én kezdtem el irányítani az ütemet. Pár húzás múlva fel tor belolem a gecisugár elárasztva száját, torkát. Letisztogatta farkamat, majd kicsit feljebb húzódott és el kezdte csókolgatni a mellemet, kezével pedig a félárbocon álló farkamat ingerelte.
Egy perc múlva már megint harcra kész voltam, és hanyatt fektettem. Két lába közé térdeltem, és óvatosan elkezdtem betolni a farkamat. Behunyta a szemeit, megfogta a fenekemet két kezével, és o irányította a behatolást. Amikor már teljes hosszomat elnyelte, felkönyökölt, megcsókolt és azt súgta a fülembe:
– Basszál meg jó erosen, ne törodj vele, hogy sikoltozom, csak basszál!
Elkezdtem jó alaposan kiélvezni a helyzetemet, így minden oldalról megkeféltem Beát. Amikor hátulról basztam már egy ideje, hátra nyúlt és a fenekébe irányította a farkamat. Mivel teljesen tapasztalatlan voltam e téren egy kicsit óvatosan kezdtem el benyomni neki. Ezalatt Bea rásegített egy pici és a záróizmait teljesen ellazította. Amikor tövig benne voltam, Bea elkezdett körözni a csípojével, én pedig ki – be húzogattam a farkam. Bea egyre jobban kezdett el lihegni. Egyszer csak kipattant alólam, hanyatt döntött, majd beleült a farkamba. A szó legszorosabb értelmében meglovagolt engem, mert még a combomat is csapkodta lovaglás közben. Egyre eroteljesebben húzkodta magát a farkamra, én is éreztem, hogy nemsokára itt a vég, majd mikor felsikoltott, tele élveztem a punciját, o rám borult és gyengéden bele harapott a mellembe.
Egymás mellet feküdtünk, szótlanul egy ideig, majd el kezdtünk beszélgetni. Bevallotta, hogy már egy ideje figyelt engem, meglesett zuhanyozás közben, és, hogy hallotta, amikor délután hazajöttem és azért maszturbált, hogy én megleshessem. Elmondtam neki, hogy nincs semmilyen lány, én ot akartam megszerezni.
Azóta levizsgáztam és elköltöztem a városból, de amíg ott laktam náluk még sokszor megkeféltem a csajt, amíg a férje nem volt otthon. Volt, hogy a munkahelyére, egy iskolába behívott és ott keféltem meg.