Szex miatt mennek a csajok a villába

Szexért költöznek be a lányok a villába, szexuális segédeszközök is előkerülnek majd, írja az IntimCenter Budapest szexshop. A kameránk és az eszünk is ekörül forgott, és még annyit mondanánk: mentálmenszesz.

A beköltözők: VV Alexa, VV Aurelio, VV Charlotte, VV Iza, VV Simon, VV Zsolt. A riporter Körmendi Gábor. Az applikáción kívül másik újdonság a műsorban, hogy nem beszavazókkal indul a show, hanem egyből beköltözéssel. Az első villalakó, aki birtokba veheti a Villát Aurelio, a szájhős lesz.
vv6_csajokA nagydumás fiú imád bulizni, és csajozni, szerinte tizenhat és negyven év között mindenki kajálja a dumáját, bár a bemutatkozó filmjéből ennek éppen az ellenkezője derült ki. Mint minden csibésznek, Aurelionak is van egy gyengédebb oldala. A VV6 első beköltözője édesapjával él, akit mindenkinél jobban szeret és tisztel, hiszen tizenhat éves kora óta csak ő van neki, akkor ugyanis édesanyja elhagyta őket. A csajokról:
VV Alexa, aki nem mindennapi nevetésével azonnal megpályázta VV Seherezádé korábbi címét, ami a Villa legdermesztőbb kacajáért jár. Alexa szerint édesanyja nagyon konzervatívan nevelte, ebből viszonylag kevés látszik a rózsaszín szobában lakó lányon, aki nevetést, hisztit, és drámát visz majd ígérete szerint a Villába.
VV Charlotte, a férfifaló a harmadik szerencsés beköltöző, aki saját bevallása szerint ötszázig számolta szexpartnereit, aztán rájött, hogy fölösleges számon tartani, inkább csak kiélvezi a velük töltött pillanatokat. A szexmániás lánynak nincsenek barátnői, ugyanis mindenki megsértődött rá, amikor lefeküdt a pasijával, Charlotte ugyanis többre tart egy jó szexet, mint egy barátságot, és azt ígéri, hogy a Villában is minden fiút ki fog próbálni az ágyban.
VV Iza spontán lánynak tartja magát, mégis nagyon nehezen viselte, amikor Bence egy forgató stábbal váratlanul toppant be hozzá, hogy közölje a jó hírt, miszerint bekerült a Villába. Iza igazi pesti lány, aki imád vásárolni, bulizni, és nem utolsó sorban szingli, aki ha talál a Villában olyan fiút, aki megfelel az ízlésének, akkor bármit el tud képzelni vele.
Valóvilág érdekességek: Való Világ casting: Bugyit mutat a picsa – A címlaplány az új valóságshow – VV Veronika több faszt is leápol vagy pinát is nyal pénzért – Márki Zsuzsanna, VV Zsuzsi felvágta az ereit.