Szexbotrány a Jobbiknál – pornózó gárdisták

Újabb szexbotrány kavarhat vihart a Jobbik háza táján: a kétes hírnévre ezúttal a solymári alapszervezet elnöke tett szert.
– Érdekes váltás… – így jellemzi a jobbikos Kabai Zoltánnak, a solymári alapszervezet elnökének “pálfordulását” a napokban a boltokba kerülő könyvében a hazai pornópápa, Kovács “Kovi” István. A felnőttfilmes sztárrendező nem kevesebbet állít, minthogy a politikus a hazai szexmozizás hajnalán több filmjében is aktív szerepet vállalt.
“Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista álmokban, valamint a Botrány a szexvideotékában, és a Félénk vagyok, de dugni akarok című filmjeimben. ” – írja Kovi a könyv kéziratában az index.hu cikke szerint.
A hírportál sajtóhírekre hivatkozva azt írja: “Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. Később rendezőnek állt, ő jegyzi például a “Bi Sex World” című film mindkét részét, valamint az “International Anal Queens” című produkciót. Pornós pályafutása 1992-ben kezdődött, és több mint tíz évig tartott.”
– Zoli a kilencvenes években egyike volt a szexvilág legnagyobb sztárjainak – teszi hozzá Kovi. A jelenleg politikusként tevékenykedő férfi azonban a cikk szerint ezt másképp gondolja, és jogi lépéseket tervez a rendező ellen. A teljes cikk pornózó Gárdista csajokkel a Tagi szexhírek oldalon itt olvasható

Vélemény, hozzászólás?