Szexhirdetésre használták Weisz Fanni fotóit

Szexhirdetésre használták Weisz Fanni fotóit, állítja a cikk címlében a Pink portál, a világ női szemmel. A témáról már volt szó itt, de hogy szexhirdetés, ez új. A cikkben már árnyaltabban fogalmaz a Pink: Szexoldalon használták fel Weisz Fanni siket szépségkirálynő fotóit. Weisz Fanni, a siket szépség döbbenten értesült arról, hogy egy szakmai oldalon közzétett fotóit a napokban valaki egyszerűen ellopta és szexoldalakon szerepeltette azokat. Fannin kívül még 800 modell járt hasonlóan pórul, köztük Tóth Tekla, akit az eset következményeként olyanok is megtaláltak, akikre egyáltalán nem lett volna kíváncsi.
– Nem értettem, miért kapok hirtelen obszcén ajánlatokat – mesélte az egyetemista modell. – Beletelt néhány órába, mire kiderítettem, hogy valaki aljas módon használta fel a fotóimat.
A modellügynökség honlapjának tulajdonosának egyelőre fogalma sincs arról, mit tehetne a tolvajok ellen.” Tóth Tekla telefonszáma sok helyen megtalálható a neten, de ha a szójárásával élve megtalálták e miatt, az elgondolkodtató.  A Pink cikkét  elolvashatod itt.
Weisz Fanni bulvár: Weisz Fanni fotók Pintér Katalinnal a Woodman casting lánnyal – Weisz Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel – Weisz Fanni bugyiban itt.