Szextippek

Fel akarod dobni a szexuális életeteket? Adunk egy nagyszerű ötletet, hogyan kényeztethetitek egymást.
Anális – Az inas olyan, mint a Tiltott gyümölcs felállva. Ne aggódjatok, oda is eljutunk majd, csak türelmesen olvasgassátok a tippjeinket. Egy napra elég egy, higgyétek el. Szóval, nem igazán intim vagy érzéki ez a póz, de nagyon szexi. Te háttal állsz a párodnak, miközben ő mögötted, a lábaid között térdel. Innen nyelvvel eléri a kívánt helyet, de a leginkább anális izgatásra alkalmas helyzetben találja magát.
Méretgondok – Ha a partnerednek méretproblémái vannak, még nem kell rögtön lapátra tenned. Próbáld ki, milyen hatást érsz el, ha misszionárius pózban a lábaidat a nyakába teszed. Ezzel az apró trükkel lerövidíted a vaginális csatornát, ő meg úgy érzi majd magát, mint King Kong.
Orális – Fagyassz le néhány szőlőszemet! Ha már eléggé hidegek, vedd a szádba őket. A gyümölccsel a szádban kezdj hozzá az orális szexhez! A hideg szőlő és a forró élvezet olyan kettős élményt nyújt majd számára, hogy csak na. Ugyanez eljátszható mentolos fogkrémmel vagy szájöblítővel. Ettől aztán szó szerint kirázza majd a hideg.
G-pont – Ehhez a pózhoz a párodnak fel kell ülnie, a lába legyen kinyújtva, a karjával pedig maga mögött támaszkodjon. Ekkor jössz te, és kellemesen helyet foglalsz az ölében, szemben vele. Kicsit hátradőlsz, és megtámaszkodsz a kezeden. Ekkor aztán elkezded magad előre-hátra ringatni. Nehéz sokáig így megdolgozni ezért a kiváló G-pont-izgatásért, de a kiadós torna mellett kiadós élvezetre is számíthatsz. Két legyet egy csapásra, nem?
Orgazmus – Íme egy remek tipp, hogy miként lehet felturbózni mindkettőtök orgazmusát, és egyben elérni, hogy tovább bírjátok a menetet. Amikor már épp a csúcs előtt tartotok, váltsatok tempót, vagy álljatok le teljesen. Kicsit szét is rebbenhettek, és folytathatjátok némi masszázzsal például. Amikor kellőképpen lehűltetek, jöhet a második felvonás. Ezt ismételjétek meg néhányszor, és amikor aztán végre valóban elengeditek magatokat, az maga lesz az ősrobbanás.
Gyöngy – Ne gondold, hogy az ékszer csak a nőket hozza lázba! A legtöbb pasi szexisnek találja a gyöngyöket, ha megfelelően viseled. Valószínűleg akkor a legizgatóbb számukra, ha ez az egyetlen ruhadarab, ami rajtad van. Csábítóan vedd le, majd finoman gurítgasd végig embered testén! Kezdd a fejénél, majd lefelé a nyakán, egész a lábujjáig. De legjobb, ha az első túra alkalmával kikerülöd a pénisz környékét. Miután a legjavát a végére hagytad, tekerd a gyöngyöket a pénisze köré, és görgesd rajta fel-le. Ahogy érzi a bőrén, biztosan nem marad el a hatás.
Telefon – Még ha egy lakásban tartózkodtok is, csörögj rá a telefonján, invitáld egy kis telefonszexre! Sokaknak biztonságot ad, ha az ilyen játék közben nem kell a másik szemébe nézni. Rengeteg mindent mondhattok egymásnak, amit szemtől szembe, zavarotokban nem mernétek. Búgó hangon ecseteld neki, mit tennél vele és a legkedvesebb testrészével, és ez téged most is épp mennyire beindít. Amikor a partnered hallja, milyen hatást vált ki belőled, hidd el, ő is hamar lázba jön.
Konyha – Néha mi is lehetünk olyan hangulatban, hogy gyors szexre vágyunk. Csak a pasik hiszik azt, hogy egy nőnek kivétel nélkül mindig kell az ölelkezés, a hosszú, elnyújtott, romantikus szeretkezés. Ez a póz arról szól, hogy bárhol vagytok, találjatok egy asztalt, pultot stb., ahová a párod felpakol, és alaposan… Értitek, nem? Te fent fekszel, ő pedig a lábaid közé áll, így egy szintbe kerülnek a stratégiai pontok. Ebben a helyzetben a G-pontod folyamatos és intenzív izgatást él át, de óvatosan, mert ilyenkor ő is hamarabb jut el a csúcsra. Félő, hogy idő előtt.
Kézimunka – A kézművesség itt kicsit más értelmet kap. Kend be a kezed vizes alapú síkosítóval! Ülj le vele szemben, és az összekulcsolt kezedet helyezd a péniszére! Aztán ahelyett, hogy szimplán le-föl mozognál, mint a legegyszerűbb lift, csavarj egyet a kezeden, ahogy fel-le csúszkálsz – úgy, hogy közben a hüvelykujjad magad felé néz -, mintha csak korongoznál. Ha cifrázni akarod, finoman nyomkodhatod is közben.
Ülő misszionárius – A póz neve eleve egy ellentmondás, mert szegény misszionáriusok csak igen ritkán jutottak hozzá, hogy leüljenek. Még kevésbé szexeltek. (Papíron persze.) De hagyjuk a teológiát és inkább a pozíciók világában mélyedjünk el. Te úgy fekszel le, mintha egy laza misszionáriusba vágnád magad, de a fiú nem rád fekszik, hanem becsücsül a két lábad közé. A lábaid a belső combjai közé kerülnek ezáltal, hagyd, hogy a pasid egyre közelebb fúrja magát. Túl nagy teretek nem marad, hogy hatalmas amplitúdójú ki-be lökdösődést szervezzetek, de a direkt behatolás annál nagyobb élményt nyújt majd. Nagy előnye a sima misszionáriushoz képest, hogy a férfiak karja nem fárad el menet közben.

Vélemény, hozzászólás?