Szexvideón az elnök nője

kocsmai_amator_leszbiszexKocsmai szexvideón az elnök barátnője, politikus szex! Prágában kétes multú barátnője miatt főhet a feje az ismert cseh politikusnak. Karol Schwarzenberg, a TOP 09 párt vezetője a közelmúltban egy csinos fiatal nővel az oldalán jelent meg a nyilvánosság előtt, ám kiderült: a hölgy nem olyan visszafogott jelenség, mint amilyennek tűnt.
A 25 éves Jana Vopenkováról előkerült egy videó, amelyen egy kocsmában egy barátnőjét vetkőzteti, majd meztelenül erotikus játékot játszanak. Vopenkova egy kocsmában meztelenül vetkőztette le barátnőjét, amit többen figyeltek és filmre is vettek
Újabb csapás, hogy Vopenkováról több ismerőse azt is állította, korábban escortlányként dolgozott. Az elnöki kedves és barátnője pucéran egymásra feküdtek a söröző asztalán. Az arisztokrata származású konzervatív politikusnak a botrány azért is kínos, mert nős, igaz, házassága soha nem volt mintafrigy. 1990-ig Ausztriában élt, azt követően költözött Csehországba, hogy elvált feleségétől, aki megcsalta őt, s titkos viszonyából egy gyermek is született… További képek és a teljes cikk itt olvasható el.
További politikus szex és botránycikkek: Erre áll fel Berlusconi fasza – Az év legnagyobb szexbotrányai ebben a cikkben – Kényszerítették Berlusconi prostiját a kúrásra – Szexfotókat küldött magáról a neten egy amerikai képviselő – Carla Bruni politikusfeleség.