Szexvideón szerepel Whitney lánya Bobbi Kristina

Tovább gyűrűzik a botrány Whitney Houston és Bobby Brown lánya, Bobbi Kristina körül. Volt barátja megkeresett egy amerikai internetes portált, felkínálva egy Kristinával készült házi pornófelvételt.
A Media Take Out nevű oldal állítólag nem vásárolta meg a botrányos képsorokat, hiszen ez illegális volna, Kristina ugyanis csak a hétvégén töltötte be a tizennyolcat, így a videón még kiskorú.
– Azt kérjük, hogy mások se vegyék meg vagy töltsék fel ezt a videót, mert komoly büntetés jár érte – írta az oldal vezetője. Kristináról nemrégiben kerültek elő olyan fotók, amelyeken kokaint fogyaszt, és sokak szerint komoly drogproblémákkal küzd.
A 18 éves Kristina szülei nyomdokaiba lépett
Nem esett messze az alma a fájától: Whitney Houston és Bobby Brown éppen a napokban 18 évessé vált lánya, Bobbi Kristina is drogproblémákkal küzd. A kamaszt nem tartotta vissza a kábítószertől szülei elrettentő példája: anyja karrierjét a drog tette tönkre, apja pedig többször került már összetűzésbe a törvénnyel ugyancsak a szer miatt. Kristinát kétszer is lencsevégre kapták, amint kokaint szívott: Whitney Houston évekig volt függő, ahogy Bobby Brown is, aki ráadásul biztos benne, hogy lányuk a sorsukra jut. “Krissi kétségtelenül kokainfüggő, próbáltam megállítani, de csak annyit mondott, hogy éppen olyan, mint az anyja: nem érdekli, mit mondok” – mesélte a balhés Brown a National Enquirer című magazinnak.
Whitney Houston 1989-ben a Soul Train Music Awards díjkiosztón ismerkedett meg Bobby Brownnal. Három év múlva, 1992 nyarán összeházasodtak. Brownnak már akkor is voltak balhés ügyei, így sokan azt jósolták, hogy rossz hatással lesz az énekesnőre. Igazuk lett: Bobby később is folytatta törvénytelen életmódját, többször letartóztatták kihágásai miatt (többek között szexuális zaklatással, ittas vezetéssel és súlyos testi sértéssel is vádolták már). 1993. március 4-én született meg közös gyermekük, Bobbi Kristina Houston Brownt.
A 2000-es években már köztudott volt, hogy Whitney Houston függő lett. A testi-lelki hanyatlásból és a rehabról 2006-ban tért vissza, majd 2007-ben elvált férjétől. Lányuk Whitney gondviselete alá került.
Whitney Houston bár új albummal rukkolt elő nemrég, a visszatérés korántsem sikerült olyan fényesre, mint azt remélte.

Vélemény, hozzászólás?