Szorcsik H. Viki meztelen

szorcsik-h-viki

A Hot24 itt azt állítja, hogy ez a lány Szorcsik H. Viki meztelenül. A teljes galériát itt is nézheted. Szorcsik H. Viktória 1992. január 27.-én született Budapesten. Édesanyjával és bátyjával él együtt, idõsebb nõvére már külön él tõlük. Az Esély Kövessi Erzsébet Szakiskola tanulójaként végezte el középiskolás tanulámányait, emelett modelkedett is. Szakmai karrierje a Tv2-õn futó Jóban Rosszban címû korházsorozat-ban kezdõdött, ahol jelenleg is Bencsik Bea megformálója. Hobbija a lovaglás és a focizás. Nagy álma, hogy egy igazi nagy filmben fõszerepet kapjon, illetve hogy egy saját lova legyen.
Viki felnõtthöz illõ kapcsolatban él barátjával, aki már csak kora miatt is sokkal komolyabb, mint Viki korábbi udvarlói.
Nemrégiben titokzatos betegsége kapcsán figyelt fel rá a média. A Beát játszó színésznõ ugyanis súlyos étkezési problémákkal küzd, s ez már sajnos a képernyõn is meglátszik. Betegsége kilábalásához dietetikus és orvos is segít neki.2011-ben Éder Kriszián “SP” klippjében debütált mint női főszereplő(Nevem SP),(Szeretlek)
Jelenleg párjával első közös gyermeküket nevelik, nemrégiben pedig kiderült, hogy Viki ismét állapotos.
2013 szeptemberében megszületett második gyermeke, aki a Zara nevet kapta. A fiatal anyuka repked a boldogságtól.2014-ben nem vállalt szerepet mert minden idejét a családjának szenteli.