Szűz lányokat erőszakoltak meg az ISIS harcosok

Tinédzser lány mesélte el a történetet, arról, hogyan adták el őt szexrabszolgának, 10 éves húgával együtt és hogyan sikerült megszabadulni a halálnál is rosszabb körülmények közül – írja a dailymail.co.uk. Elmesélte, hogyan erőszakolták meg őt és 10 éves húgát nap, mint nap a kegyetlen ISIS harcosok, miután szexrabszolgának adták el őket egy embertelen módon „szűz lányok aukció” keretében.

eroszak-isis-katonak-altal

A csupán 17 éves lány elmondta, nap, mint választani kellett halál és halál között. Az ISIS katonák szexuálisan zaklatták és rendszeresen durván verték őket. A lány elmondta, ha tiltakoztak a bántalmazások ellen előfordult, hogy forró vízzel öntötték le őket. A három hónapos terhes fiatal lánynak rémálmai vannak az eset óta és sokszor rátörnek a szörnyű emlékek az átéltekkel kapcsolatban.
A tinédzsert tavaly augusztusban rabolták el Shingal városában, majd egy hotelben szállásolták el őket a többi nővel együtt, amelyet ISIS katonák hada védett.

eroszak-lannyal

– A szüzeket a 40-es szobába vitték – emlékszik vissza a tinédzser szörnyű eseményekre. – Utána sorba állítottak minket és a férfiak kiválasztottak egy nőt – tette hozzá. Al-Russiyah, a lányok „gazdája” minden reggel meztelenre vetkőztette a fiatal nőket, megszagolta őket és eldöntötte melyikükkel akar szexuális kapcsolatba lépni. Arra kényszerítettek, hogy szexuális együttlét alatt mondatokat idézzünk a Koránból és ha nem tettük ezt, megvertek – mondta.
– Teljesen bódult állapotban voltam, semmit sem éreztem, csak túl akartam lenni az egészen, meg akartam halni – mondta elkeseredetten a fiatal lány. Kilenc hónap után azonban amikor már egyikőjük sem számított rá, eljött a szökés lehetősége. Al-Russiyah-t és testőreit ugyanis áprilisiban megölték és ekkor, habár még mindig nagyon kockázatos volt, a testvérpár megszökött a borzalmas fogságból.

A nemi erőszak ma is a háborús eszköztár része. A lakóházakat kifosztották, a lakóikat megfélemlítették és bántalmazták,…

Posted by Erotic on 2015. május 29.