Tagelsir Fatima

Tagelsir Fatima büszkén pózol a most megjelent Playboy címlapján. Tagelsir Fatime 26 éves, a fotón agyon van retusálva. A szépség a fotózáson nem volt zavarban, pillanatok alatt megszabadult a ruháitól. – Alapvetően szégyenlős típus vagyok, de amikor elkezdett kattogni a fényképezőgép, minden gátlásom feloldódott, és bátran mutattam meg az idomaimat. Szerencsére elégedett vagyok a külsőmmel, bár az orromon változtatnék, hiszen korábban egy nem jól sikerült plasztikai műtéten estem át.

Tagelsir_Fatima_meztelenul

A magyar anyának és szudáni apának köszönhető hölgy állítólag óriási egyéniség, bár a férfiideálja nem feltétlenül írja ezt alá: “A férfi legyen humoros, romantikus, ambiciózus. Legyen ízig-vérig férfi” – vázolta fel a dolgokat Fatima, akit meglepő módon egyáltalán nem zavar a meztelenkedés. És ez még nem minden, hiszen hobbijai is vannak! “Imádom a fegyvereket és imádok lőni! Emellett olvasni és rajzolni is szeretek, de a zuhany alatti éneklésben is jó vagyok” – tudhattuk meg tőle.
A Playboy címlapján most szerepelek először, de amennyit láttam a képekből, nagyon tetszenek és elégedett vagyok a végeredménnyel – kezdte a szépség, aki jelenleg szingli, de már szeretné, ha valaki betoppanna az életébe… A teljes cikket itt nézheted meg.