Téa Leoni nem bírta a szexet a férjével

45 éves Téa Leoni amerikai színésznő, aki nem bírta a férjével a tempót az ágyban. Családfájának gyökerei sokfelé ágaznak, édesanyja tősgyökeres texasi, az apukája felmenői között olaszok és lengyelek is vannak. Nagymamája lengyel színésznő volt, aki Amerikában filmezett a némafilmek korában. Téa színésznői képességeket nem örökölt, nem értik, miért választotta ezt a pályát. Lámpalázas a kamerák előtt, a forgatásokon kínszenvedéseket él át, remeg a térde, elcsuklik a hangja, hányinger gyötri és hasmenés kínozza, a felvételeket gyakran kell megszakítani, hogy elszaladhasson a vécére.
Csoda, hogy megannyi remek filmet forgatott, nálunk is ismert például a Deep Impact, a Segítség, apa lettem, a Jurassic Park 3. része és a Kísértetváros.
A privát életben se könnyű vele, állandóan énekel, pedig nincs jó hangja, szivarozik, és szenvedélyes kártyajátékos. A férje is szenvedélyes természet, ám az X-aktákkal világhírnevet szerzett David Duchovny nem a póker, hanem a szex iránt érez olthatatlan vágyat. Téa és David már első találkozójukon belehúztak, állítólag három napig ki sem jöttek szállodai szobájukból, de egyikőjüknek sem volt ellenére, mert néhány hónap ismeretség után egybekeltek.
Két gyermekük született, ám Téa idővel nem bírta a tempót, és különköltözött a férjétől. David nem akarta elveszíteni asszonyát, ezért bement egy szanatóriumba, hogy szexfüggőségét kezeltesse. Eredményesen, mert tavalyelőtt kibékültek, újra összebútoroztak, és egy közös tetoválással is megpecsételték a családi békét.
Az egykoron szép arcú Téa Leoni rosszul döntött, amikor sebészek kése alá feküdt. Ráadásul komolyabb a baj, mint elsőre látszik. Részleges bénulások miatt alig mozognak az arcizmai.

Vélemény, hozzászólás?