Urbán Zsuzsa pornós Berki Krisztián excsaja

Döbbenet és fájdalom – ezt érezte Urbán Zsuzska, pornós nevén Vanessa May amikor a hét elején megnézte az Aktívban, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura bevallja: másfél hónapja egy párt alkotnak. A lány alig jutott szóhoz, ugyanis Berki azt elfelejtette megemlíteni a műsorban, hogy néhány napja még Urbán Zsuzsanna mellett ébredt fel. Urbán Zsuzska pornóvideók itt.

urban-zsuzsa-pornos-berki-macaja

Éppen aznap reggel, amelynek délutánján a férfi az első közös képet posztolta Laurával. Urbán Zsuzska állítja: az elmúlt fél évben Berki barátnője volt, noha a férfi a nyilvánosság előtt folyamatosan letagadta.
– Mindig azt mondta, hogy engem akar megvédeni ettől az egész médiafelhajtástól, amiben ő él – mondta a Blikknek Urbán Zsuzsa. – Azon a bizonyos reggelen is vele ébredtem, együtt készülődtünk. Előttem vette fel a narancssárga felsőt, amelyben a Laurával közös képen feszít alig pár órával később…
A csinos lány nem bosszút akar, csak bántja az igaz­ságérzetét, hogy miközben az elmúlt fél évben mindent feladott Berki Krisztiánért – aki nem akart nyilatkozni az ügyben –, a férfi úgy alázta meg, mint még soha senki. Zsuzska a műsor egyik stábtagjaként az Éden Hotel Costa Rica-i forgatásán esett szerelembe a műsorvezetővel, aki korábban többször kijelentette: amatőr dolog kollégával összejönni.
– A megérkezésünk után alig egy héttel már egy szobában laktunk. Mindent megosztottunk egymással, kitártam neki a lelkem, a szívem, úgy éltünk együtt mint egy pár. Bár mondtam neki, ha vajmi kis esély is van rá, hogy kibéküljön Pamelával, akkor kiszállok a kapcsolatból… A teljes cikk a Blikkben itt olvasható.