Vége Delhusa és Erős Melinda ex pornós háborúskodásának

eros_melinda_delhusa_gjonBíróság által vége Delhusa Gjon (56) és Erős Melinda (32) háborúskodásának! Az énekes nyert, a gyámhatóság úgy döntött, hogy felesége, Béndek Zsuzsanna veheti gyámsága alá férje volt szeretőjének lányát, a 16 éves Grigorescu Andreát (16).
Óriási az öröm a Delhusa családban, végre teljesült Andrea álma: a hosszú, pokoli évek után – amit bevallása szerint anyjának „köszönhetett” – hivatalosan is a család tagja lett. Andreát pár nappal ezelőtt engedték ki az intézetből, ahol egy évig „raboskodott”, ám akkor még nem is sejtette, hogy ez a távozás más lesz, mint a többi, mert nem kell újra átlépnie az épület küszöbét.
– Boldogok vagyunk, bár még fel sem fogtuk, hogy vége van ennek az egész harcnak és küzdelemnek. A feleségem lett Andika gyámja, mostantól ő dönt mindenben, ami a gyerekkel kapcsolatos. A fiaim is örülnek, hogy hozzánk került, azt hiszem, madarat lehet fogatni velünk– érzékenyült el Delhusa, aki immár négygyermekes családapa.A Blikk úgy tudja, Zsuzsa a napokban vette ki postaládájából azt az értesítőt, amelyben a sorsfordító határozat állt. Amikor felhívta Andreát, és közölte vele a nagy hírt, a lány két mondatot hajtogatott. – Szabad vagyok! Szabad vagyok! Köszönöm, istenem, hogy meghallgattál! Andrea, aki már a magyar állampolgárságot is megkapta, nagynénjével Milánóban ünnepel.
– Már másfél éve nem találkoztam vele. A férje üzleti útra jött Milánóba, a nagynéném pedig felvetette, hogy tartsak velük pár napra, és élvezzem a szabadságot. Soha nem voltam még ilyen boldog, végre van egy olyan anyukám, aki törődik velem, testvéreim, akik szeretnek, és apám, aki vigyáz rám – sírta el magát Andrea.
Delhusa és volt élettársa közötti harcot az anya indította el, amikor feljelentette az énekest, mert szerinte molesztálta a lányát. A vád gyorsan megdőlt, és Andrea védelmet kért anyja ellen, így intézetbe került. A pornós múltú Melinda nem adta fel, tovább próbálkozott, hogy visszaszerezze, a gyámhatóság azonban elvette tőle a szülői felügyeleti jogot.
[Bulvár] Martina Mercedes Erős Melinda gangbang szex – Frank Gun és Zenza Ragghi DP videó Erős Melindával – Erős Melinda és Mike Foster – Erős Melinda és Nacho Vidal – Kelemen Anna és Erős Melinda gruppenszex videó – Rocco Siffredi és  Martina Mercedes Delhusa ex csaja – Erős Melinda szexkempingezik – Erős Melinda római gangbang pornója – A pedofiliávíl vádolt Delhusa Gjoni megfenyegette Hajdú Pétert – Delhusa kislánnyal az ágyában – Delhusa volt élettársa: Erős Melinda pornófilmjei – Erős Melinda Roccóval pornózott – Martina Mercedes Erős Melinda pornó videók – Erős Melinda lánya még mindig intézetben

2 thoughts on “Vége Delhusa és Erős Melinda ex pornós háborúskodásának

Vélemény, hozzászólás?