Voksán Virág nem szégyelli a házi szexképeit

Voksán Virág zsarolás áldozatául esett még tavaly, de a történet csak idén teljesedett ki igazán. A csinos modell a Cool Live műsorában mondta el Zimány Lindának és Müller Attilának a most előkerült pikáns képek történetét. Voksán Virág zsarolás áldozatául esett még tavaly, de a történet csak idén teljesedett ki igazán. A csinos modell a Cool Live műsorában mondta el Zimány Lindának és Müller Attilának a most előkerült pikáns képek történetét.
Egy évvel ezelőtt saját használatra készített felvételeket Virág és akkori partnere. Ezek a modell pechére benne maradtak a barátja telefonjában, és a készüléket állítólag ellopták. Ráadásul a modellt egy ismeretlen férfi még fel is hívta, hogy azonnal fizessen neki egymillió forintot, különben a képek nyilvánosságra kerülnek. Persze a lánynak eszébe sem jutott fizetni.
Azóta viszont a zsaroló nem jelentkezett, talán megijedt, de a képek mégis közszemlére kerültek. A hírességet nem érdekli, hogy mindeki megnézheti intim fotóit az interneten, amit tudott, már letiltatott, de így is maradt pár site, ahol a kíváncsi férfiszemek fellelhetik magángyűjteményét. Napvilágot láttak azonban olyan találgatások és pletykák is, miszerint a modell tervezte ezt így. Virág így vélekedik erről:
– Ez valóban nem médiafogás, nem szerettem volna magán- és médiacélra pózolni. Ebben a sztoriban én abszolút áldozat vagyok –mondta Virág a Cool stúdiójában.
A celeb nem szégyelli a felvételeket, de nem is büszke rájuk. Egyébként semelyik lánynak nem ajánlja, hogy magáncélra engedjék magukat lefotózni, illetve ő soha többé senkivel nem fog ilyen szituációba belemenni.

Vélemény, hozzászólás?