VV Charlotte, Aradi Charlotte kurva volt

Aradi Charlotte is az energiarágó reklámkampányára feladott hirdetésemre jelentkezett hoszteszmunkára, de amikor beszéltünk, kiderült, már escortozott, és szervezett egy rendezvényt, amelyen elbukta az összegyűjtött pénzét. Viszont tőkére volt szüksége, hogy dj.-karrierjét elindíthassa – mondta bírósági vallomásában az UFO popegyüttes vezetője, akit 2012 áprilisában tartóztattak le kerítés vádjával.

aradi_charlotte

Megkeresésünkre UFO Zsolt ügyvédje is igazolta, hogy ez a lány az a lány. Zsolt nem lepődött meg, hogy VV Charlotte,  Aradi Charlotte feltűnt ebben a valóságshow-ban, mert az Éden Hotel 2.-be is jelentkezett, de azt furcsállja, hogy nem ismerte el a múltját, hiszen ebben a műsorban az ilyesmi nem szégyen – vázolta dr. Szigeti Szabolcs. A teljes cikket itt olvashatod el.
Most már talán bevallhatjuk, hogy amikor először azt hallottuk, hogy Charlotte, vagyis Aradi Sarolta Németországban dolgozott hoszteszként (a kisfilmjében még ezt mondta, a Blikk szerint kurvaként), nagyjából hasonló tevékenység fogalmazódott meg bennünk is külföldi munkásságáról.