VV Gigi pinaszagú használ bugyit dobott a nézőknek

Ajándék bugyik százai repültek péntek éjjel egy divatbemutatón, ám valaki VV Gigi használt alsóneműjét vihette haza.
A 13 hivatásos modell között a régi és mostani valóságshow legcsinosabb lányai is – Anikó, Gigi, Zsófi és a hármas szériából ismert Anett – modellként mutatták be a trendi kollekciókat.
– Ilyenkor nagy a kapkodás, hiszen több tucat ruhát kell cserélni, perceink vannak az átöltözésre. Farmert, alkalmi ruhákat, fehérneműt és fürdőruhákat is bemutattunk. A fürdőruha alól le kellett venni a bugyijainkat, véletlenül keveredett Gigi kék-fehér tangája az ajándékként a közönség közé szórt bugyik közé – mondta Anett, aki azért nem vette észre, hogy használt alsóneműt dobott a közönségnek, mert Gigié ugyanolyan márkájú volt, mint az ajándékok.
– Gigi, mint villalakó még a bugyiját is szponzortól kapta a játékban. Ugyanez a cég támogatta a diszkóbeli divatbemutatót is, így a véletlen is összejátszott ellenem. Gigi nem haragudott rám, sőt jót nevettünk a malőrön, és végül egy bemutatott fürdőruha alsójában ment haza a „kolléganőm”. A fotón: VV Anett (Béres Anett balról), VV Gigi (Rácz Ildikó), VV Anikó (Nádai Anikó) és Zsófi (Szabó Zsófia) fürdőruhákat és fehérneműket is bemutatott a színpadon. Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?