Weisz Fannit sokszor megalázták és bántották

Megjelent Vujity Tvrtko legújabb kötete Pokoli történetek – A királynő beszéde címmel. A könyv nyolc fejezetet tartalmaz, ebből az egyik legmarkánsabb rész, a Weisz Fanniról szóló történet. Tvrtko a Mokkában arról beszélt, szerette volna megmutatni, hogy egy sokat bántott, sokszor csúfolt és megalázott Weisz Fanni kislány mekkora erőre képes kapni, ha adnak neki egy kis támogatást. Ezt Fanni is alátámasztja, elmondta, Tvrtko mellett bátrabb lett és önbizalmat kapott. A videóriportot megnézheted itt.
– Most itt vagyok, és egy mikrofonba beszélek, amelyet korábban egyszerűen nem tudtam volna elképzelni – mondta Fanni, aki mellett több rendkívül megható történetet és számos különleges, érdekes embert ismerhetünk meg a könyv lapjain keresztül.

– Nekem ez a könyv nagyon sok fontos üzenetet tartalmaz, azért született, hogy erőt adjon. Éppen ezért egy hónappal el is csúsztattuk a megjelenését, hogy belekerülhessen a Nick Vujicic, a kéz és láb nélkül boldogan élő fiatalemberről szóló fejezet is. Ő a boldogság nagykövete – mesélte Tvrtko a művével kapcsolatban.
Weisz Fanni erotikus és bulvárhírek:  Weisz Fanni, az esélyegyenlőség és a seggmutogatás cikk – Weisz Fanni szétrakta a lábát egy rendezvényen a fotósnak – Szexi bikinis képek készültek Weisz Fanniról a modellkarrierjéhez videó itt – Weisz Fanni élete – Weisz Fannitól félnek a pasik – Szexhirdetésre használták Weisz Fanni fotóit – Weisz Fanni fotók Pintér Katalinnal a Woodman castinglánnyal – Weisz Ágnes Fanni fotója szexoldalakon bukkant fel – Weisz Fanni harcol a koronáért – Szépségkirálynő választáson résztvevő csajok.