Zámbó Tímea Blikk szépe adakozna ha nyer

Adakozna a hónap szépének járó százezer forintból Zámbó Tímea (20), szerdai címlaplányunk ugyanis egy állatmenhelyen segítene egy kisebb összeggel. A fekete hajú szépség éppen ezért nagyon reméli, hogy sikerül leköröznie ellenfeleit, és ő juthat tovább a Blikk szépe versenyünk fináléjába, hogy a pénznyeremény mellett a CKM-fotózást is bezsebelhesse. A kép a Blikk oldaláról került beágyazásra.

– Nagyon tetszettek a képek, főleg, hogy igazán előnyös fotókat válogattak ki a címlapra is. Anyukám is büszke rám, és szerencsére a párom is megnyugodott a képek láttán. Kicsit tartott tőle ugyanis, hogy milyen érzés lesz majd félmeztelenül látni a Blikkben, de ő is odáig volt a fotóktól, nagyon tetszettek neki is – mondta boldogan Tímea, aki már azt is tudja, hogy mire költené a hónap szépének járó százezer forintot.
– Először is biztos, hogy gyűjtenék még hozzá egy kicsit, és elmennénk belőle egy belföldi kiruccanásra. Emellett szeretnék annak a kutyaotthonnak is adományozni belőle egy kisebb összeget, ahol rendszeresen önkéntes munkát vállalok – tudtuk meg tegnapi címlaplányunktól, Zámbó Tímeától. Forrás Blikk, Zámbó Timi félmeztelen fotó itt.