Zimány Linda 1 millió alatt nem nyitja ki a száját!

Fábry beszólt: Zimány Linda 1 millió alatt nem nyitja ki a száját! Ha benne marad poénkodása a műsorban, azt Zimány Linda sem hagyja következmények nélkül – Fábry Sándor ugyanis ezúttal a modellnél húzta ki a gyufát. Éppcsak kibékült Fábry Sándor az ügyvéddel, akit legutóbb piócának nevezett műsorának felvételén, szerzett magának egy újabb haragost.

Zimány Linda alaposan megharagudott rá, amiért a humorzsák az Esti Showder felvételén közölte, hogy ő 1 millió forint alatt már ki sem nyitja a száját – utalva ezzel a Dzsudzsák Balázs és Linda közötti kapcsolatra. Balázs ugyanis a legjobban fizetett magyar focista, aki havonta több millió forintot tehet zsebre.
Linda nem érti a megjegyzést, nem is ismerik egymást, a magánéletéhez pedig Fábrynak semmi köze – szögezte le. Ha tisztában lenne a kapcsolataival, nem mondana ilyet, a legtöbb párkapcsolatában szóba sem került, ki mennyit keres, Zentai Márknál vagy SP-nél sem ezen volt a hangsúly, fejtette ki Linda, aki szerint Fábrynak csak rossz kedve lehetett, ezért szólt be neki. Ha azonban a showman poénkodása marad a műsorban, annak következménye lesz – írja az Új Ász.
További Zimány Linda szex, erotika pornó: Zimány Linda már nem Kalóé, hanem Dzsudzsáké – Zimány Linda újra szabad préda – Zimány Linda pinás fotó – Zimány Linda ha nem pucsít, akkor segít – Zimány Linda nem pucérkodós munkát kapott – Zimány Linda vaginája itt – Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita – Zimány és Karafiáth a Szigeten – Zimány Linda FHM vetkőzős retró képek – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Zimány Linda nem szarozik felveszi a segélyt – Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét – Zimány Linda meztelen fotózás verk videó – Zimány Linda meztelenül pucsít – Zimány Linda meztelenül pucsít – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót – Zimány Linda pucérkodás után műsort vezetne – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi modellek – Zimány Lindának semmi sem elég, még segélyt is kell neki – Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita együtt meztelenkednek – Zimány Linda pucérkodás verk videó – Zimány Linda órát vett Pirner Almától a  rúdon – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót

Vélemény, hozzászólás?