Zimány Linda nem szarozik: felveszi a segélyt

zimany-linda-ruhataraZimány Linda cseppet sem szégyelli, hogy segélyért folyamodott. Úgy véli, hogy ez alanyi jogon jár neki, hiszen ő is fi zette a járulékokat annak idején. A meztelen modell, celeb, milliomos barátő és műsorvezető álláskeresési támogatást igényelt: 65 napig napi 1355 forintot kap az államkincstártól.
A szép cicababáról nehéz elhinni, hogy nyomorog. Barátnőivel meztelenkedik, az egyik divatmárka őt választotta arcául, sőt a nevével fémjelzik egy kollekciójukat is. És arról még nem is szóltunk, hogy párja, Kaló Dénes pókeres több mint félmilliárd forintot nyert versenyeken. A Vasárnapi Blikk felkereste Zimány Lindát, hogy megtudja, nem röstelli-e magát.
„Úgy gondolom, a munkanélküli-segély sajnos nem különleges dolog az országban. Alanyi jogon jár a pénz annak, akinek megszűnt a munkaviszonya – közölte Zimány Linda. Többéves munkaviszonyom volt a Cool TVvel. Mint minden dolgozó embernek, nekem is vonták a fi zetésemből a járulékokat, a tb-t, a nyugdíjjárulékot. Áprilisban megszűnt az állásom. Hogy a munkaviszonyom ne szakadjon meg, ezt hivatalosan is be kellett jelentenem. Igenyeltem a támogatást.”
A modell reménykedik: „Tanulok, munkám nincs. Az iskolában vizsgaidőszak van, arra készülök. Műsorvezetői válogatásokra járok, remélem, a helyzet minél előbb megváltozik, újból dolgozhatok, és akkor megszűnik a munkanélküliségem is” – mondta.

2 thoughts on “Zimány Linda nem szarozik: felveszi a segélyt

Vélemény, hozzászólás?