Árok Nikolett vetkőzik

Árok Niki, különversenyt a műciciknek! Minden lehetőséget fontolóra vett Árok Nikolett (22), amikor jelentkezett a Blikk szépe versenyre. A pultosként dolgozó fiatal lány minden követ megmozgat, hogy egyszer modellként dolgozhasson. Anyukáját is lenyűgözte topless fotóival.
– Bár a képek alapján senki sem feltételezné rólam, de valójában szégyenlős típus vagyok. Erre a versenyre, nem tudom, miért, de úgy éreztem, el kell jönnöm. A barátommal sokat beszéltünk róla, végül közösen döntöttük el, hogy nevezek – mesélte lapunknak első fotózásának történetét Niki, aki apró domborulatai ellenére esélyesnek érzi magát.

– Meg akarom mutatni, hogy nem csak azok érvényesülhetnek, akiknek hatalmas szilikonmellük van. Személy szerint meg is tiltanám, hogy olyan lányok nevezzenek, akik nem természetesek. Esetleg külön versenyt indítanék számukra, mert szerintem így korántsem egyenlők az esélyek, de ez persze nem a lap hibája – tette hozzá e heti címlapányunk. Videó és teljes cikket a Blikk oldalán itt olvashatod el.