Axente Vanessa

Axente Vanessa 12 évesen még nővérét kísérte el egy meghallgatásra, 16 évesen a legnagyobb márkák exkluzív arca lett, mára – 18 évesen – a világ 11. legkeresettebb modelljévé vált. Az Aktív ott volt, mikor 16 évesen megnyitotta a milánói és a New York-i divathetet, most pedig egy magyar magazin fotózására kísérték el a tökéletes arányokkal rendelkező lányt.

Axente_Vanessa

Vanessának nem szállt a fejébe a dicsőség. Munkatársai szerint megmaradt szerény, és ódzkodik attól, hogy meztelen képekkel vagy bulvárszereplésekkel hívja fel magára a figyelmet.

A 17 éves nagylengyeli lány a Chanel kifutóján debütált. Azóta több nemzetközi magazin felkérésére is igent mondott, mint például a szingapúri Harper’s Bazaar, az olasz Vogue és a Revolution. Az Annaeva 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik modellje, a Glamour több divatanyagában is szerepelt és az All Dressed Up márka 2011-es tavasz-nyári kampányának arca. A 2011-es, 2012-es és 2013-as Glamour Women of the Year Az év modellje kategóriában is jelöltként szerepelt a neve.