Békéscsaba szépe, Miss Alpok Adria

Miss Alpok Adria szépségverseny, Békéscsaba Szépe lányai! Falatnyi bikiniben a döntős hölgyek! Az impozáns Arcanum Hotel adott otthont a Békéscsaba Szépe 2016 szépségverseny vasárnapi előválogatójának, ahol a számtalan jelentkezőből kiválasztásra került a 10 legszebb versenyző.

bekescsaba-szepe-bikinis-lanyok

A Miss Alpok Adria Facebook oldala itt van. Az eseményre koreográfusok, kommunikációs szakemberek és a szervezői stáb munkájának segítségével elindul a felkészülés, melynek eredménye július 9-én 17 órai kezdettel lesz megtekinthető a Csaba Napok keretein belül. A két és fél órás programhoz az Energy Dance Cool tánctanárai fogják a koreográfiát tanítani, az eseményt Csordás Ákos fellépése színesíti. A versenyzők a program során utcai, fürdőruhás, és elegáns öltözetben is megméretik magukat, továbbá a szakmai zsűri figyelembe veszi majd a tánctudást és a kommunikációs készségeket is – írja a Heol.
A 10 döntős hölgy: Vo Thi Csenge Linh Békéscsaba, Béres Viktória Nagyszénás, Sinkovicz Ágnes Békéscsaba, Kindli Tünde Békéscsaba, Horváth Dorina Orosháza, Berényi Petra Fábiánsebestyén, Baukó Boglárka Békéscsaba, Melis Zsuzsanna Kondoros, Baka Benedetta Békéscsaba, Sánta Dzsenifer Bélmegyer.
Cimkék: Baka Benedetta, Baukó Boglárka, Béres Viktória, Berényi Petra, Horváth Dorina, Kindli Tünde, Melis Zsuzsanna, Sánta Dzsenifer, Sinkovicz Ágnes, Szépségverseny, Vo Thi Csenge Linh.