Bizarr történet anyám unokahúgával

Anyám unokahúgának volt egy butikja, ahol nyári munkára adtam a fejem. Ott aztán összemelegedtünk Zsuzsival akinek olyan feszes segge volt, hogy egyfolytában állt a répám.
A következö történet valós események alapján íródott. Nevezhetjük ezt tulajdonképpen az első szexuális élményemnek. Jómagam a történet idején 16 éves voltam (fiú) és nyári munka után kutatva léptem kapcsolatba anyám unokahúgával, akinek egy használt ruha boltja volt a belvárosban. Nem ragoznám tovább, a lényeg annyi hogy felvett, aminek felettébb örültem. Mivel vidéken lakom, ezért másfél óra volt az út a bolthoz. Az első két hétig nem történ semmi érdekes, elmondta hogy mit kell csinálnom, és én megcsináltam. Többnyire csak a gép előtt kellett ülnöm, és hírdetnem a boltot, meg néha ha bejött egy vevő segítenem neki, ha ö nincs ott, vagy dolga van. Általában az anyja, egy 60-as éveiben járó érett nő nyitotta ki a boltot, amikor megérkeztem, majd rá 1 órára jött a váltás.
Ugyanígy történt azon a bizonyos napon is, amit soha nem fogok elfelejteni, de előtte ismertessük Zsuzsit, anyám unokahúgát. A 30-as éveiben járó kb. 165 cm magas, nem telt, de nem is dagadt, olyan jó fogdosni való húsos termetű, szőke hajú, zöld szemű, formás és hatalmas (70 C) mellű, kicsit nagynak tűnő, de annál feszesebb seggű álomnő. Személyiségében nyitott, egyben perverz és kissé férfias. Azért mondom hogy kissé, mert amikor kajálunk bent a boltba,és épp nincs vevő, nem zavartatva magát fingik és büfög, és olyan természetesen beszél mindenről,mintha a legjobb haverja lennék pl: elmeséli hogy milyen jót szart reggel. Ez eleinte zavarba hozott, de később megtanultam kezelni, és egyre inkább izgatott a primitívsége. Visszakanyarodva a történethez, A napon megérkezett ugyanúgy egy órával nyitás után, majd miután anyja elment, Zsuzsi pedig ledobta az aznapi kaját az asztalra, szólt nekem hogy tartsam a frontot egy darabig, mert mindjárt összeszarja magát.
A wc az asztaltól kb 3 méterre lehetett, így amíg bent ült, lehetőségem adódott kristály tisztán hallani hogy mit is művel odabent, a nyögéseket, ahogy ereje teljéből fingik egy hatalmasat, és ahogyan a végtermék pottyan a wc-be. Mondani se kell, nagyon begerjedtem a hangokra, aminek következtébe elkezdett álldogálni a farkam. Próbáltam lehiggadni, hisz elég ciki lett volna ha így meglát. Végül is sikerült nagynehezen félgőzre kapcsolni,amikor is meghallottam hogy már törli a fenekét, és húzza le a wc-t. Megkönnyebbült arccal lépett ki, majd behúzta maga mögött az ajtót, és csak röhögve annyit mondott hogy ne menjek be ha még akarok élni.
Nekem viszont eléggé szorított a hólyagom, szóval muszáj volt bemennem. Mindeközben ő leült a gép mellé, és nekikezdett kajálni. Amint beléptem az ajtón, megcsapott a jellegzetes szarszag, de ahelyett hogy elborzadtam volna tőle, ismételten elkezdett állni a farkam. Becsuktam az ajtót, majd észrevettem hogy ott hagyta a táskáját, amiből kilógott egy durván használtnak tünt bugyi. Remegő kézzel kivettem, és közelebbről is szemügyre vettem. Át volt ázva teljesen, de ez nem pisi volt ahogy megszagoltam, sokkal inkább kéjnedvnek tünt. Hogy ezt honnan állapítottam meg ? Anyám és nővérem bugyiját rendszeresen szaglászva szoktam masztizni, szóval láttam már pár fajtát a mensistől elkezdve a pisisig. De ilyen szinten átázott ruhadarabbal még nem volt dolgom. És nem csak hogy át volt ázva, még egy szép csík féklenyomat is volt,és az egész friss és meleg. Nem bírtam tovább, leültem a wc-re, letoltam a gatyám majd őrült módon elkezdtem verni a farkam, miközben nyaltam és szaglásztam Zsuzsi nemrég levetett bugyiját.
Annyira bele feledkezdtem az örömszerzésbe, hogy nem vettem észre amikor Zsuzsi kopogás nélkül benyitott, mondván hogy bent hagyta a táskáját, ám amikor meglátott, tátva maradt a szája. Hirtelen mindkettőnkben megállt az ütő, és sajnos pont akkor lépett be amikor már a csúcson voltam,ennek következtében akkorát élveztem, mint amit még soha azelött. Hatalmas mennyiségű geci spriccelt az arcára, a tátott szájába,a hajára, végig a mellkasára,és az eszméletlenül nagy melleire… RSS forrás: Mai szex blog