Black Diamond expornóst vette feleségül Tommyboy

Az egykori villalakóra rátalált a szerelem. Ám csak több, mint fél év után vallotta be a nyilvánosságnak a TV2 Mokka péntek reggeli adásában, hogy mély érzelmeket táplál a csinos – egykoron táncosnőként és pornószínésznőként tevékenykedő – Mecseki Anett iránt.

– Hét testvérem van, így a család az életemben központi szerepet játszik. Mióta őt megismertem családalapításon gondolkodunk. Olyan mintha rátaláltam volna a „másik felemre”. Egy előeljegyzést tartottunk már, hamarosan pedig hivatalosan is megtartjuk a kézfogót. Szerettük volna, ha nem csak egy gyűrű pecsételi meg a szerelmünket, hanem egy saját magunk által kitalált, s megtervezett egyedi ékszer is. Így ajándékoztunk egymásnak egy iker nyakláncot, amelynek az egyik párja az ő, a másik az én nyakamban van, egymás nevével ellátva – mosolyodott el Tommyboy, Könyves tamás, aki közös építkezésbe fogott Anettel.
– A mindennapjaink nagy részét az építkezés körüli teendők teszik ki. Egy kertes házat álmodtunk meg, amelyben bőven lesz hely a közös lurkóknak is. Mi is beszállunk a munkálatokba, mi terveztünk és burkoltunk. Várhatóan márciusban lesz kész a ház – mesélt tovább életükről Tommyboy, aki szerelmét a megismerkedésük után egy hónappal mutatta meg a szeretteinek.
– A munkánk során többször is találkoztunk már. Először egy rendezvényen beszéltünk egymással, és rögtön egymásba habarodtunk, villámcsapásként ért minket az egymás iránt érzett szerelem. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a megismerkedésünk után két héttel összeköltöztünk. Anett a pornószakmával három éve, a táncos múltjával egy éve hagyott fel, de szerencsére e miatt nem volt a családomban előítélet a kedvesemmel szemben. Könnyen elfogadták a kapcsolatunkat, és nagyon örülnek a boldogságomnak. Egy közös médiavállalkozásba is belefogtunk, így szinte minden időnket együtt töltjük – tette hozzá. Forrás: Blikk, Olimpiq.