Mecseki Anett Black Diamond-ként Pornó Oszkárt is kapott

Az a fránya múlt – Pornófilmet reklámoznak Tommyboy feleségével! Mégsem feledtetheti el teljesen a múltját a volt villalakó újdonsült neje – Anett fotója ugyanis máig vissza köszön az újságosnál, pornó DVD-k borítójáról. Lehetetlen dologra vágyik? Hiába hagy fel egyszer valaki a filmezéssel, múltját nehezen tudja elfeledtetni – Így lehet ezzel Mecseki Anett is, Tommyboy kedvese, akinek a fotójával most is reklámoznak egy régebben készült felnőttfilmet. Az újdonsült feleség korábban sem titkolta, hogy Black Diamond néven pornófilmekben szerepelt. 2006-ban a legjobb szexjelenetért kapott Pornó Oszkárt, egy év múlva pedig életműdíjas lett. Úgy tervezte, 30 éves koráig a karrierrel foglalkozik, de közbeszólt a szerelem. Igaz, Tommyboy is az éjszakában dolgozott, chippendale-ként, de Anettel mindketten felhagytak korábbi hivatásukkal. Egyikük sem tudná már elviselni, hogy a másik az erotikus iparban dolgozzon – mondta el Tommyboy az Epizód magazinnak.
Az egykori Való Világ-sztár és az ex-pornószínésznő egy hónappal ezelőtt hivatalosan is összekötötte az életét. Tommyboy és Anett a budapesti bazilikában mondta ki az igent, esküvőjük némi késéssel kezdődött, ugyanis bombariadó zavarta meg az eseményeket…
De végül, ahogy a nagykönyvben meg van írva, minden jól sikerült. Hófehér ruhában tündökölt a menyasszony, majd a ceremónia után galambokat is szabadjára engedtek.
Anett és Tomi egyébként nem tartottak legény- illetve leánybúcsút, mivel ők maguk már számtalan ilyenen részt vettek, csak kicsit más minőségben… Az esküvőn a szűk család volt jelen, noha ez Tamás esetében nem is kevés embert jelent. Neki ugyanis nyolc testvére van… A páros már a gyermekáldáson is gondolkodik. Egy kislányt és egy kisfiút szeretnének, lehetőleg a fiú legyen az idősebb, hogy vigyázhasson a lányra.

One thought on “Mecseki Anett Black Diamond-ként Pornó Oszkárt is kapott

Vélemény, hozzászólás?