Cicciolina fia drog miatt börtönben van

cicciolina_luca_es_cicciolina_fiaJavítóintézetbe zárták kábítószer-birtoklás és -terjesztés gyanújával a híres magyar pornósztár Cicciolina, Staller Ilona 17 éves gyermekét.
DRrogbalhé – Letartóztatták a legendás magyar pornósztár, Cicciolina tizenhét éves fiát, Ludwigot. A fiatal srácot kábítószer birtoklásával és terjesztésével gyanúsítják. Cicciolinát nagyon megviselte a fia botránya.
– Elmondhatatlanul szomorú és ideges vagyok a fiam miatt – kezdte a nyilatkozatot megtört hangon Cicciolina.
– Két hónappal ezelőtt rendőrök törtek ránk a házunkban. Tizenkét kutyával érkeztek, nagyon agresszívak voltak. Az egész házat felforgatták. Kábítószert kerestek, azt mondták, névtelen bejelentést kaptak. Végül a garázsban elrejtve kokaint és marihuánát találtak. A garázsban közel nyolcvan autó parkol, nem lehet bizonyítani, hogy a drog Ludwighoz tartozott. Ennek ellenére a fiamat leszorították a földre, kicsavarták a kezét, olyan durván, hogy megrepedt a bordája. Javítóintézetbe vitték, egy Róma közeli, tengerparti épületben raboskodik – mesélte a pornólegenda, aki szerint a fia nagyon megsínylette a történteket.
– A gyerek mindennap zokog, naponta kétszer látogatom. Ő, aki a motorján élt, imádta a szabadságot, nagyon nehezen viseli, hogy be van zárva. Iszonyúan szenved, ahogyan én is. Senkinek nem kívánom azt, amit átéltem az elmúlt hetekben. Ráment erre az egészségem, pszichésen és lelkileg is tönkrementem. Nagyon szeretem a fiamat, és tudom, hogy ártatlan. Azért gyanúsítják éppen őt, mert egy sztár fia és a reflektorfényben él – fejtette ki Cicciolina, aki megpróbálta a fia miatt felvenni a kapcsolatot volt férjével, Ludwig apjával, de a híres szobrász, Jeff Koons nem kért belőle.
– Egy állat is többet törődik a gyerekével, mint az a senkiházi. A volt férjem annyira apa, mint amennyire én szűz lány vagyok. Évekig pereskedett, küzdött, hisztizett a fiáért, nem hagyott minket békén, ötmillió eurómba kerültek a perek, mire megszabadultam tőle. Erre amikor egyszer az életben a fiának tényleg szüksége lenne rá, hogy egy erős férfi támogassa, hasson rá, akkor eltűnik és nem törődik Ludwiggal, pedig tudja, hogy mekkora bajban van. Ez nem apa, de nem is ember. Az én hátamon kapaszkodott fel és lett milliárdos, és most így cserbenhagyja a fiát – tette hozzá Cicciolina, aki napjainkban ügyvédjével, Luca Di Carlóval él együtt, a férfi képviseli Ludwigot is. Cicciolina bízik abban, hogy végül felmentik a fiát.
További cikkek, hírek, szex, pornó: Cicciolina még mindig pezseg az életben – Cicciolina bugyi nélkül Hajdúnál – Cicciolina, és kit ismersz még fel? – Cicciolina Orbánnal és Gyurcsánnyal nem dugna – Cicciolina bugyingó nélkül – Avenue Q  Cicciolinán röhögnek majd az olaszok? – Cicciolina döbbenetes titkok: AIDS, leszbikus szex – Cicciolina (Staller Ilona): A pornószakmának becsülete volt! – Cicciolina állatszexes múltja – Cicciolina Staller Ilona fiatalon – Ciccolina és Bíró Ica szőrös pinával pornóznak

Vélemény, hozzászólás?