Florence Brudenell Bruce-t dugja Harry herceg

Pucérkodása miatt kiutálják Harry nőjét Florence Brudenell Bruce fehérnemű modellt. Még össze sem melegedtek igazán, Harry herceg (26) máris kiverte a biztosítékot koronás nagyanyjánál új kedvesével. A kisebbik herceg négy hete randizgat titokban Jenson Button Forma–1-es autóversenyző volt párjával, de hiába szeretné hivatalossá tenni a kapcsolatot, a hírek szerint II. Erzsébet hallani sem akar a fehérneműmodellről.

Udvari pletykák szerint a királynő máris kijelentette: nincs helye a családban olyan lánynak, aki ruhátlan pózolással keresi a kenyerét. Pedig a 25 éves Florence Brudenell-Bruce régi nemesi családból származik, egyik felmenője Cardigan grófja, aki még a krími háborúban harcolt a könnyűlovasság élén. Ám a család azóta több érdekes vérvonallal dúsult fel, Florence három testvére mind a művészvilágban próbál érvényesülni, s ráadásul többen túl vannak már az első alkoholelvonójukon.
– Nem hinném, hogy a mi családunkra valaha is áldását adná őfelsége – mondta a brit Daily Mailnek Florence unokatestvére, aki New Yorkban próbál rockénekesnőként érvényesülni, és máris túl van egy pszichiátriai kezelésen. Még egy bugyis kép a modellről itt.

Vélemény, hozzászólás?