Haracsi Alexandra, Farkas Vivien és Kovács Nikolett

Haracsi Alexandra lett az idei Pécs Szépe, udvarhölgyei Farkas Vivien és Kovács Nikolett. Éjszakába nyúlóan zajlott szombaton este a Pécs Szépe Szépségverseny döntője a Zsolnay Negyed E78-as termében. A verseny végén a pécsi Haracsi Alexandra fejére került a korona, a második helyen a pécsi Farkas Vivien, a harmadikon a villányi Kovács Nikolett végzett. A közönség díját a pécsi Berkes Patrícia kapta. A Pécsi Újság.hu illetve a Mohácsi Újság.hu szavazását Major Dóra nyerte.

Teljesen megtelt szombaton este a Zsolnay Negyed E78-as terme, ahol a Pécs Szépe Szépségverseny döntőjét rendezték.
A megméretés utolsó körében tizenegy lány állt a zsűri és a közönség elé. A versenyzők egy hónapon át tartó felkészülést követően három fordulóban, neves divatcégek ruháiban (alkalmi-, menyasszonyi öltözékben, illetve fürdőruhában) vonultak fel.
Az éjszakába nyúló versenyen a közönség díját a 18 éves pécsi középiskolás Berkes Patríciának adták át:
A zsűri – a tagok között a divat és szépségipar területén dolgozók, a szponzorok és a pécsi közélet képviselői is helye kaptak – döntése alapján Pécs Szépének Haracsi Alexandrát választották. A 21 éves lány pécsi, szakácsként dolgozik egy étteremben a megyeszékhelyen. A második helyen a 22 éves pécsi Farkas Vivien míg a harmadikon a villányi illetőségű, 21 éves Kovács Nikolett végzett.
A versenyt megelőzően a Pécsi Újság és a Mohácsi Újság is szavazást indított. Voksolásunkat Major Dóra nyerte: Major Dóra a szavazatok 21százalékát kapta olvasóinktól, a második helyen Kovács Nikolett zárt 18 százalékkal, míg a harmadik Fenyvesi Tímea lett 13 százalékkal. Patai Viktória különdíjas lett. A lányokat fürdőruhában itt nézheted meg.