Kifakadt a valóságshow szereplője: nem vagyok kurva

A magyar valóságshow-k szereplőiről sok minden megtudhattunk, de ez nem hazai recept, az egész világon szeretnek kutakodni a versenyzők életében. A szerbeknél is igyekeztek kiteregetni a szennyest, s a hatalmas cicikkel büszkélkedő Soraját igen sok csúnya vád érte.
Soraja Vučelić a szerb Big Brotherben szerepelt és a róla előkapart sztorik szerint igen zűrös múlttal rendelkezik. Egy a minap megjelent interjúban sok mindent igyekezett cáfolni a dús keblű hölgy.
– Nem vagyok kurva, mint ahogyan egyetlen focistával sem volt intim kapcsolatom, bár az igaz, hogy ismerek néhányat – jelentette ki Soraja, akinek azt is a szemére vetették, hogy szilikonjait anyai örökségéből vette, illetve fizetett azért, hogy bekerüljön a Big Brotherbe.
A lány minden vádat cáfolt. A legdurvább vád talán az volt, hogy azt állították, miatta halt meg barátnője.
– Afrodita balesetben hunyt el, melyhez semmi közöm nem volt. Ha így lett volna, akkor most börtönben ülnék – zárta rövidre a témát a lány…
A képet elnézegetve, igaza lehet, dehogy is kurva. Na.
További cikkek: Mindent tudni akartak Alekosz kurvái – A magyar politikához köthető férfiak is dugták a luxuskurvákat – Alekosz Tündéje és testvére Beatrix kurválkodott? – Gigi mindenkit átbaszott a villában – Giggs több mint háromszázmilliót költött pinák miatt – Modell lett a focistakurva Zahia Dehar – Pornós kurva lett Alekosz exmenyasszony jelöltje – Damu elővette a farkát és állva tolta Tímea hüvelyébe – Szexbotrányba keveredett magyar diplomaták Beckham egymilliót adott a bosnyák kurvának egy kúrásért – Ribéry azt mondja megkúrta a csajt, de nem fizetett – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Kiskorút lány dugott pénzért a futballsztár – Ribéry kislányos botránya ellenére is népszerű – Szexbotrány után megbocsát Ribery neje – A kétgyermekes Ribéry kéjvágyból látogatta, a marokkói származású szőke kebelcsoda Zahia Dehart – A kis lehúzós kurva Zahia Dehar, bajba keveri Ribéryt – Ezt a csajt kúrta Ribéry

Vélemény, hozzászólás?