Kislányát és kisfiát is megrontotta

Szexrabszolgaként tartotta és éheztette gyermekeit az a dunavecsei férfi, akinek ügyében szerdán hoz döntést a BácsKiskun Megyei Bíróság.
J. István ötéves koruk óta fajtalankodott a mostoha fiával és a saját kislányával. Felesége mindenről tudott, de semmit sem tett azért, hogy megakadályozza a 2001 óta tartó borzalmakat. Sőt, a szomszéd szerint még az ő kislányánál is bepróbálkozott.
– Februárban lesz egy éve, hogy kiderült ez a szőrnyűség. Pistike elmesélte az egyik osztálytársának, hogy mit művelnek vele odahaza. Ő mindent elmondott a tanárnak, aki értesítette a rendőröket – sóhajt Marika néni, a pedofil szomszédja.
– Félórával később a buszról szedték le a rendőrök Istvánt, bilincsben vitték el. A feleségét azonban csak karácsonykor vették őrizetbe. A gyerekek nevelőszülőknél vannak. Pistikén végbél-, Esztikén pedig nőgyógyászati műtétet kellett végrehajtani, szétrepedt a hüvelye. A szomszéd néni és menye, Annamária nehezen formálja a szavakat. Elmesélik, hogy hozzájuk jártak át enni a gyerekek, és azt is, hogy székkel támadt Marika nénire a bíróságon a bűn felett szemet hunyó anya.
– Húst hússal ettek, de a kicsiktől sajnálták az ételt. Hónapokig mi tápláltuk őket – mesélte Marika néni, majd tenyerébe temeti az arcát.
– Pistike sokszor sírt, de egyszer sem panaszkodott. Emlékszem, odakint szakadt az ónos eső, mégsem engedték be a lakásba. Behívtam, és adtam neki törülközőt. Nem engedte, hogy levegyem róla a ruhát. Esztike pedig állandóan a bugyiját nézegette, amikor egyedül volt.
Ki sejthette, hogy ilyen aljas dolgokat művelnek velük!? Egy másik szomszéd azt meséli – szavait a vádirat is alátámasztja –, a kisfiú hiába ordítozott, hogy fáj az, amit a mostoha apja csinál, édesanyja rá sem hederített. Az anya még a férje letartóztatása után sem fogta vissza magát.
– Tündikének, a nagyobbik kislányomnak renszeresen mutogatta a középső ujját. Egyszer pedig átemelte a kerítésen Virágot, a kisebbik lányomat – mondta Annamária.
– Bementem a rendőrségre, de azt mondták, hogy amíg semmi atrocitás nem történik, addig nem intézkedhetnek. Végül a férjem tette helyre.

Vélemény, hozzászólás?